S-a dat cu oțet de mere la subraț, seara, și apoi s-a culcat. Ce a observat după 2 săptămâni, de fapt

S-a dat cu oțet de mere la subraț, seara, și apoi s-a culcat. Ce a observat după 2 săptămâni, de fapt
Truc natural de zile mari. Ce se întâmplă dacă te dai cu oţet de mere pe piele, înainte de somn

Auzind de un truc natural pentru o problemă de sănătate pe care o avea de ani de zile, un bărbat a decis să ţină cont de acest sfat. Astfel, s-a dat cu oţet de mere seara și apoi s-a culcat. Ce a observat după 2 săptămâni l-a lăsat fără cuvinte.

Efectele oţetului de mere asupra pielii

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de transpiraţie excesivă, o problemă deloc plăcută, mai ales în momente de stres. Un bărbat care se confrunta cu hiperhidroză de ani de zile şi care a încercat tot felul de trucuri a dorit să încerce un remediu natural. Astfel, s-a dat cu oțet de mere, pe axile, seara, și apoi s-a culcat. Ce a observat după 2 săptămâni l-a uimit.

Conform specialiştilor, proprietăţile astringente ale oţetului au făcut ca transpiraţia să se regleze. Aşadar, dacă şi tu întâmpini astfel de probleme, apelează cu încredere la această variantă naturală, ieftină şi la îndemâna oricui.

De asemenea, medicii recomandă purtarea hainelor largi, din materiale organice: mătase, bumbac, lână, dar şi evitarea anumitor alimente: usturoiul, ceapa, condimente.

Alte metode de a scăpa de transpiraţia excesivă

Zeama de lămâie s-a dovedit şi ea a fi un remediu excelent. Aceasta blochează apariţia mirosurilor și ajută la reducerea transpirației excesive. Tot ce ai de făcut este să tai lămâia în două şi să freci zona axilelor cu câte o jumătate. Lasă să se usuce peste noapte. Şi castravetele are efecte astringente, mai spun specialiştii în tratamente naturiste.

Dacă până acum ai crezut că pătrunjelul poate fi folosit doar în bucătărie, te-ai înşelat amarnică. Acesta ameliorează transpirația excesivă, iar clorofila conţinută ajută la absorbția mirosurilor corporale. Ce trebuie să faci? Să mesteci zilnic această plantă miraculoasă.

Din această listă nu putea lipsi, desigur, bicarbonatul de sodiu. Praful “magic” ucide bacteriile şi absoarbe imediat transpiraţia. În cazul în care doreşti să fie parfumat, adaugă câteva picături din uleiul esenţial preferat. Presează în fiecare dimineaţă şi seară pe zonele afectate de hiperhidroză, ne sfătuiesc doctorii. Simplu nu-i aşa?!

Ceaiul negru luptă şi el cu această problemă extrem de neplăcută. În cazul picioarelor, înmoaie-le în ceai negru călduţ timp de 20 de minute, de două ori pe săptămână. Dacă ai probleme în zona axilelor, spală în fiecare zi zona cu acest lichid.

Citeşte continuarea articolului pe Stiridinlume.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe