S-a dat cu cartof fiert și miere pe mâini, timp de 15 minute. Trucul secret de la țară a făcut minuni pentru ea

S-a dat cu cartof fiert și miere pe mâini, timp de 15 minute. Trucul secret de la țară a făcut minuni pentru ea
S-a dat cu cartof fiert si miere pe maini, timp de 15 minute. Trucul secret de la tara a facut minuni

Doar un simplu cartof îți poate schimba viața! Pusă pe mâini și lăsată timp de 15 minute, această legumă face minuni pentru piele și nu numai. Iată de ce un simplu truc de la țară te va ajuta să economisești bani frumoși pe produse de îngrijire.

Ce se întâmplă dacă te dai pe mâini cu un cartof fiert și miere. Truc genial

Cartofii pot deveni un aliat de nădejde în rutina ta zilnică de frumusețe. Au proprietăți incredibile pentru organism, piele și ten.

Mai multe studii au demonstrat că cea mai iubită legumă conține agenți naturali care ajută pielea și tenul să respire. Pe lângă catecol, cartoful conține oxidaza, o enzimă benefică pentru iluminarea pielii, dar și vitamina C, necesară hrănirii pielii. Ce alte beneficii are cartoful.

Remediu pentru ochii umflați

Cartoful conține enzime bune, benefice pentru reducerea inflamației. Pentru ochii umflați, taie două felii de cartof crud și răcește-le la frigider. Când sunt reci, lasă-le pe ochi până simți că se încălzesc. Ai văzut cât de simplu e? Medicii dermatologi spun despre cartof că are proprități astringente, adică ajută la eliminarea lichidelor din corp, motiv pentru care este excelent pentru ochii umflați.

Hidratează foarte bine pielea

Pentru mâinile uscate, uită de cremele din comerț. Acest truc cu cartofi funcționează 100%. Fierbe un cartof și curăță-l de coajă. Zdrobește-l bine, adaugă lapte și o linguriță de miere. Omogenizează totul până devine o pastă, apoi întinde pasta pe mâini. Las-o să acționeze 15 minute, apoi clătește cu apă clăduță. Vei fi uimită de rezultat! Mâinile tale vor fi moi sși catifelate!

Aliat împotriva vergeturilor

Vergeturile sunt o problemă pentru multe femei. Aspectul pielii poate fi îmbunătățit cu ajutorul unui cartof. În plus, acest truc simplu cu cartofi este bun și pentru varice. Tot ce trebuie să faci este să tai o felie de cartof crud. Stoarce o lămâie. Înmoaie prima felie de cartof în sucul de lămâie și masează cu mișcări circulare zona cu probleme (vergeturi sau varice). Lasă să acționeze un sfert de oră, după care clătește cu apă multă. Repetă procedura în altă zi, până când vergeturile își diminuează aspectul.

Înainte de a aplica această soluție, exfoliază-ți corpul cu un produs natural. Pielea trebuie să fie curată, fără impurități, pentru ca acțiunea cartofului și a lămâii să fie cât mai eficientă.

Te scapă de acnee

Un ten cu acnee diminuează stima de stine și accentuează depresia. Din fericire, există remedii naturale, cu rezultate remarcabile! Spală și fierbe un cartof. În momentul în care devine moale, curăță-l de coajă sub un jet de apă rece. Pasează leguma cu o o furculiță, până obții un piure gros. Adaugă sucul unei jumătăți de lămâi și amestecă bine. Pasta obținută întinde-o pe față și las-o să acționeze câteva minute bune. Repetă procedura în zile diferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI