S-a cuplat imediat după Survivor România. Cine este iubita fostului concurent de la Kanal D

S-a cuplat imediat după Survivor România. Cine este iubita fostului concurent de la Kanal D
S-a cuplat imediat dupa Survivor Romania

A acceptat provocarea celor de la Kanal D pentru a participa la Survivor România, dar din cauza unei accidentări serioase, Războinicul a fost nevoit să plece din competiție. Acum, soarele a răsărit pe strada lui și este fericit alături de noua lui iubită. Despre ce fost concurent din Republica Dominicană este vorba.

S-a cuplat imediat după Survivor România

Lucian Barbu se bucură și acum de atenția domnișoarelor din mediul online. Eliminarea lui bruscă din cadrul competiției Survivor România a dezamăgit reprezentantele sexului frumos, care abia așteptau să-l urmărească pe chipeșul Războinic pe traseu.

Înalt, prezentabil, carismatic și cu un zâmbet de invidiat, fostul concurent de la Survivor România a frânt multe inimi în rândul telespectatoarelor celui mai dur reality-show din lume, dar dezamăgirea domnițelor va fi mare atunci când vor afla că Lucian Barbu nu mai este singur.

Fostul Războinic este implicat într-o relație amoroasă serioasă. Cine este domnișoara care i-a furat inima și cât de mult l-a ajutat iubita lui să treacă peste anumite probleme, sportivul a mărturisit într-un interviu acordat Reviste Viva.

„Legat de viața mea personală mereu am fost foarte… rezervat. Vă pot spune doar că, după o perioadă de 9 luni de singurătate, a apărut recent, după accidentare, cineva în viața mea care a fost lângă mine în toate momentele grele și căreia nici în prezent nu știu cum să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut și face pentru mine. Ei bine, ea mi-a fost alături când cerul era negru și când simțeam că nu am pe nimeni’, a povestit Lucian Barbu, în exclusivitate pentru cei de la viva.ro

Cum arată femeia perfectă pentru Lucian Barbu de la Survivor România

Deși este o fire discretă, care pune preț pe viața privată și intimitățile care o includ, Lucian Barbu a mărturisit că este fericit alături de femeia misterioasă care i-a readus zâmbetul pe chip, iar relația dintre cei doi pare să fie foarte serioasă.

Întrebat cum trebuie să arate femeia visurilor sale și care sunt calitățile pe care le caută în viitoarea lui soție, Lucian Barbu a declarat că este mulțumit că le-a găsit pe toate în persoana actualei sale partenere de viață.

„Calitățile pe care le-am căutat s-au schimbat odată cu vârsta, am încetat să mai gândesc cu instinctul și pornirile și am devenit mai cerebral. Nu e ușor să fac un top, dar aparte de atracție și chimie îmi doresc foarte mult înțelepciune, compasiune,calm, umor, gingășie, o atingere caldă și din suflet și susținere în tot ce fac. Chiar dacă dau din casă pot spune că le-am cam găsit’, a completat fostul Războinic de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI