S-a aflat cine este adevăratul iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf

S-a aflat cine este adevăratul iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf
Anamaria Prodan l-a uitat pe Reghecampf

Fanii impresarei celebre au aflat recent mai multe detalii despre iubitul acesteia. Noi mărturii incredibile despre noua povestea sa de dragoste. Aceasta se pare că l-a uitat definitiv pe tatăl băiețelului ei. Ce spun apropiații despre relația ei actuală?

Ce detalii se știu despre iubitul Anamariei Prodan?

Informații neașteptate despre Anamaria Prodan! Fanii celebrei impresare se bucură să afle că acum trece printr-o perioadă fericită, după lunile în care a avut parte numai de vești proaste. Se pare că a ieșit la iveală un nou parteneră în viața agentului FIFA.

Concret, este vorba despre un milionar din Abu Dhabi, care a făcut-o pe femeie să uite de dezamăgirea uriașă din relația cu Laurențiu Reghecampf. Se zvonește că povestea lor este atât de frumoasă încât cei doi se gândesc la pasul cel mare. Ana este chiar dispusă să părăsească definitiv România pentru a-și găsi fericirea alături de bărbatul care a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei.

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi.

Este și partenerul ei de afaceri. Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă apropiată a sexi impresarei, în exclusivitate pentru Click!

Impresara este îndrăgostită

Amintim că vedeta a plecat de Revelion în Emirate și acum nu vrea să se mai întoarcă acasă, mai ales că situația din țară nu îi aduce deloc o energie bună. Cu toate astea, ea trebuie să se prezinte la divorț pe data de 7 februarie: „Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou”, este mărturia agentului FIFA către prieteni.

După despărțirea oficială de Laurențiu Reghecampf, nu puțini au fost cei care au roit în jurul frumoasei impresare. Aceasta este o femeie dorită, dar se pare că doar unul dintre ei a reușit să ajungă la inima sa. Anamaria Prodan nu a confirmat sau infirmat relația pe care o are cu milionarul din Abu Dhabi.

„Vă rog mult să respectați viața mea”

Cunoscuta femeie de afaceri trebuie să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen din procesul de divorț. Despărțirea pe cale oficială a fost intentată de antenorul Universității Craiova la Judecătoria Buftea.

Anamaria Prodan a introdus prin avocații săi două plângeri penale. Una împotriva lui Laurențiu Reghecampf și alta pe numele Corinei Caciuc, amanta sportivului care îi va aduce în curând un alt moștenitor pe lume.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.