Povestea pictorialului cu Anamaria Prodan dezbrăcată. Cum l-a convins pe Reghe: „L-a dus într-o cameră alăturată”

Povestea pictorialului cu Anamaria Prodan dezbrăcată. Cum l-a convins pe Reghe: „L-a dus într-o cameră alăturată”
Noi informații despre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-a surprins pe mulți. Cei doi au marcat multe reușite de-a lungul timpului, astfel că fanii nu se așteptau ca aceștia să își spună adio. Iată că s-a aflat care este adevărul despre pictorialul în care impresara apare dezbrăcată!

Ce s-a aflat despre pictorialul incendiar cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una dintre cele mai surprinzătoare din ultima perioadă. Cei doi duc o luptă crâncenă, iar impresara a adus numeroase acuzații la adresa fostului partener. Noi informații au ieșit la iveală despre aceștia.

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a apărut în mai multe pictoriale incendiare. Vedeta s-a pozat în Playboy, iar pozele respective l-au cucerit pe Laurențiu Reghecampf, care a reluat legătura cu aceasta. Ulterior, cei doi s-au căsătorit. Ei au împreună un băiat.

„El nu a vrut să facă poza”

Totuși, în trecut, o fotografie pe care apăreau aceștia atrăgea atenția tuturor. Impresara apărea pe coperta revistei Tabu dezbrăcată, iar alături de ea era Laurențiu Reghecampf, care ținea în mâini două mingi de fotbal pentru ca bustul soției sale să fie acoperit.

Antrenorul nu și-a dorit să facă respectiva fotografie, însă Anamaria Prodan a reușit să îl convingă după o discuție purtată în spatele ușilor închise.

„Ana Maria Prodan – hulită sau adorată – este, oricum ai lua-o, un fenomen. Un fenomen aparent inexplicabil dar construit cu o voință de fier. Am făcut pictoriale cu ea în Playboy și în Tabu.

De pe urma celui din Playboy a reînnodat legătura cu Reghecampf și s-a căsătorit cu el, după cum a și recunoscut în interviul din Tabu.

Pentru coperta din Tabu am vrut să fie cu sânii goi dar acoperiți de două mingi de fotbal ținute strategic de Reghe. El nu a vrut să facă poza, iar eu i-am spus ei că, în aceste condiții, renunț la pictorial și copertă.

Ea l-a smucit de mână pe soțul ei și l-a tras într-o încăpere alăturată.

Ce au vorbit acolo nu știu dar cert este că, după două minute, când au ieșit, Reghe a fost de acord cu ideea mea de copertă, care a ieșit senzațional, după cum vedeți de altfel în galeria foto.”, a explicat Dan Silviu Boerescu pe bucatarescu.ro.

Anamaria Prodan și fostul partener se află în plin divorț, iar războiul dintre ei pare că nu o să se termine prea curând. Între timp, antrenorul o să devină tătic, ținând cont că noua lui iubită este însărcinată. Acesta mai are doi băieți, unul din căsnicia cu impresara și altul din mariajul cu Mariana Pfeiffer.