Bianca Drăgușanu pleacă din țară. Decizia fără precedent după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu pleacă din țară. Decizia fără precedent după despărțirea de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu se pare că l-a lăsat în urmă pe Alex Bodi, iar ultima ei decizie este să plece definitv din România.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ajuns la final. Mai ales după ce acesta a decis să se îndrepte spre Daria Radionova. Telenovela a luat sfârșit, iar Bianca a decis să lase totul în urmă, definivit.

Bianca Drăgușanu pleacă definitiv în Dubai

După multele scandaluri și bătăi, Bianca Drăgușanu se pare că l-a lăsat în urmă pe Alex Bodi, iar ultima ei decizie este să plece definitiv din România. Sub pretextul unui eveniment în care sunt implicate cele două surori Gabor, Bianca a decis să plece în Dubai.

Vedeta s-ar fi decis să rămână definitiv aici, anunțul fiind făcut de vedetă pe rețelele de socializare. Hotărârea divei a venit și după ultimele evenimente derulate recent. Alex Bodi, în văzul tuturor, a deics să-și ducă noua iubită, pe Daria Radionova în vila în care acesta a locuit până recent cu Bianca Drăgușanu. Decizia de a pleca în Dubai, are legătură și cu afacerea pe care vedeta vrea să și-o dezvolte acolo, așa cum au declarat pentru Impact.ro, surse apropiate acesteia.

”În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum”
Bianca Drăgușanu în Dubai

”Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde. Problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate, încearcă și acolo. Așa că a decis să meargă în capitala luxului. Speră că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea. Așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai”, au spus surse din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Bianca pleacă, Sofia rămâne cu Victor Slav

Blonda a decis să facă acest pas, mai ales după despărțirea cu scântei dintre ea și Alex Bodi. Anunțul l-a făcut într-un clip video, invitând-o , în aeclași timp, și pe Vica Blochina să meargă și ea, tot în Dubai. Bianca este de ceva timp în Emiratele și se pare că-i merge din ce în ce mai bine, recent scriind pe Instagram:

”Sunt într-un loc foarte frumos. M-am întâlnit cu o prietenă dragă de-a mea, pentru care am venit special aici! În câteva zile urmează să-și lanseze un parfum! Nu ne-am văzut de foarte, foarte mulți ani și am stat puțin de vorbă și ne-am gândit că întâlnirea noastră ar fi una foarte constructivă și am dat o fugă până la ea să o văd, pentru că da, vreau să o ajut în lansarea parfumului ei!”, a zis Bianca pe InstaStory.

De când a decis să plece în Dubai, Bianca a lăsat-o pe Sofia în grija mamei sale, dar și în grija fostului soț, Victor Slav, care spune că se bucură de fiecare moment pe care-l petrece cu micuța Sofia.

‘Mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei’ ,a spus Victor Slav celro de la VIVA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI