S-a aflat câți bani câștigă Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct, venituri foarte mici

Cât mai durează, de fapt, telenovela Vulpița de la Acces Direct. Viorel i-a dat de gol pe cei de la Antena 1

Mirela Vaida a avut un profit mic în ultimul an de activitate al firmei sale. Vedeta TV organizează evenimente private în care ea apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, fiind însoţită de o trupă de acompaniment, precum şi de una de dansatoare.

Câți bani câștigă, de fapt, Mirela Vaida. Vedeta de la Acces Direct are venituri mici

Mirela Vaida a devenit celebră ca prezentatoare a unui show matrimonial, însă mai este implicată și în alte proiecte. Are o colaborare cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, dar susține și spectacole la evenimente private, vedeta TV fiind însoţită de o trupă de acompaniment şi de una de dansatoare.

Astfel, Mirela Vaida, care realizează în prezent emisiunea Acces Direct de la Antena 1, are o firmă prin care îşi derulează afacerile, Eventure Company  SRL, dar rezultatele nu au fost prea bune în ultimi ani. Firma lui Mirela Vaida a înregistrat pierderi în 2013 şi 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (în 2015), 8.298 de lei (în 2016) şi 11.096 de lei (în 2017). Eventure Company  SRL, în 2018, a înregistrat un profit de 84.633 de lei.

2017, un an bun pentru firma Mirelei Vaida

Din păcate pentru Mirela Vaida, ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, pentru 2019, arată că Eventure Company  SRL a înregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decât cel din 2017. Tot anul trecut, Mirela Vaida a mai înființat o firmă, Miral Expert Events SRL.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a fost într-un scandal imens după ce Emily Burghelea, asistenta TV de la Acces Direct a demisionat în direct, dezvăluind că Viorel o bate regulat pe Vulpița. Mirela Vaida și-a ieșit din fire de față cu toată lumea din platou și a cu ou și cu oțet pe frumoasa ei colegă.

Scandal mare la Acces Direct

A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor.

Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol”, au declarat surse din apropierea emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily Burghelea de față cu toți colegii

Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva în direct, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc.

Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă”, au mai dezvăluit sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI