08 ian. 2022 | 19:44

S-a aflat adevărul despre banii pe care îi câștigă părinții lui Jador. Nimeni nu credea că e posibil așa ceva

Monden
S-a aflat adevărul despre banii pe care îi câștigă părinții lui Jador. Nimeni nu credea că e posibil așa ceva
S-a aflat adevarul despre banii pe care ii castiga parintii lui Jador. Nimeni nu credea ca e posibil asa ceva

Jador este unul dintre cei mai populari și îndrăgiți maneliști din România. Artistul nu a ascuns niciodată faptul că provine dintr-o familie modestă, din comuna Horgești, județul Bacău, lucru care l-a făcut să crească în ochii fanilor săi. Adevărul despre suma de bani pe care o câștigă lunar mama și tatăl cântărețului.

Ce venituri reale are familia lui Jador

Cariera muzicală a lui Jador este în plină ascensiune, iar în ultimii ani manelistul a câștigat suficienți bani cât să-și poată permite orice plăcere de materie financiară. Deși nu mai are grija zilei de mâine, nu același lucru se poate spune și despre mama și tatăl său.

Părinții lui Jador au venituri modeste, lucru ce reiese din declarația de avere pe care Romeo Dumitrache, tatăl fostului Faimos de la Survivor România, a publicat-o în anul 2020, atunci când a candidat pentru un post de consilier local în comuna Horgești, din partea Partidului Național Liberal. Din nefericire, candidatura sa nu a fost susținută.

Potrivit celor de la Wowbiz, tatăl lui Jador deține un teren de 200 mp în comuna Horgești, cumpărat în anul 1995 și o casă 42 mp construită în anul 2000. De asemenea, Romeo Dumitrache este proprietarul unei mașini Fiat, veche de 20 de ani, nu are conturi bancare sau bunuri de valoare.

Tatăl lui Jador este un cetățean responsabil, fără datorii la bănci sau la alte persoane fizice. Mai mult de atât, Romeo Dumitrache a tras linie în dreptul veniturilor familiei, el și soția lui neavând niciun venit în anul fiscal anterior declarației.

Singurii bani încasați de Romeo Dumitrache au reprezentat-o suma de 3600 de lei într-un an întreg, bani ce reprezintă alocația surorii minore a lui Jador. Declarația de avere a fost completată de tatăl interpretului pe data de 7 august 2020.

Jador i-a cumpărat tatălui său o mașină de lux

În anul 2021, lucrurile nu au mai stat așa, întrucât Jador i-a făcut un cadou de zile mari tatălui său. Manelistul i-a cumpărat părintelui său o bijuterie de mașină, un BMW X3, dar de Crăciun.

„Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină. I-am luat-o. Este Crăciunul. Mergem acasă la mine. Mama mă așteaptă cu mâncăruri. Mă așteaptă cu bunătăți.

Tata toată viața lui a fost plecat. Toată viața lui a fost plecat la muncă. Avea 5 copii, la 17 ani m-a făcut pe mine, iar după a plecat la muncă în străinătate, la sârbi, la germani, la italieni.A fost greu, eu am rămas bărbatul cât a fost tata plecat, până am făcut 14 ani.

El avea pretenții mari de la mine. Dacă nu salutam lumea pe stradă, mă rupea cu bătaia. Noi o terorizam pe mama, iar când venea tata acasă luam bătaie toți.”, a povestit Jador, potrivit celor de la sursa citată.

Jador îi este recunoscător tatălui său pentru sacrificiile pe care Romeo Dumitrache a fost nevoit să le facă, în toți acești ani, pentru a întreține familia artistului. Cântărețul a fost bărbatul familiei și stâlpul de sprijin al mamei sale, cât timp tatăl său a fost plecat la muncă în străinătate.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Cum poți păstra murăturile tari și crocante. Metoda foarte simplă
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro