S-a aflat acum! Cum a sărbătorit Simona Halep succesul de la Praga: ”Am sărit”

S-a aflat acum! Cum a sărbătorit Simona Halep succesul de la Praga: ”Am sărit”

Simona Halep s-a ținut de promisiunea făcută dacă va câștiga titlul WTA Praga. Sportiva noastră promisese că se va arunca în apă dacă va ieși câștigătoarea turneului. Astfel, Simona Halep a sărbătorit succesul de la Praga cu o baie făcută în râul Vltava.

Acum s-a aflat! Cum a sărbătorit succesul de la Praga Simona Halep: ”Am sărit”

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, a cucerit titlul de la WTA Praga, după o finală cu Elise Mertens, 6-2, 7-5. După meci, Simona Halep și-a respectat promisiunea făcută fanilor ei și a făcut baie în râul care străbate capitala Cehiei, Vltava.

Am promis ieri că o să sar în apă dacă voi câștiga, așa că…”, a postat Simona Halep pe Twitter, alături de o fotografie sugestivă, în care apare cu costumul ud, întrucît abia ce ieșise din râul Vltava și zâmbea fericită.

Simona Halep a sărbătorit victoria de la Praga cu o baie în râul Vltava
Simona Halep a sărbătorit victoria de la Praga cu o baie în râul Vltava

Simona Halep, bucuroasă în apele Vltavei

De asemenea, sportiva noastră părea și un pic înfrigurată. Astfel, numărul 2 mondial a făcut semnul victoriei și din apă, fiind bucuroasă pe deplin după succesul obținut în turneul de la Praga. Acesta a fost primul turneu oficial în care a evoluat de la oprirea circuitului WTA din cauza pandemiei de coronavirus.

Promisiunea făcută și respectată de către Simona Halep a mai fost făcută și de către alți sportivi. Unul dintre aceștia este celebrul Rafael Nadal. Acesta se aruncă în piscină alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona.

Cât de mare este râul ce străbate Republica Cehă

A făcut-o de nu mai puțin de 11 ori până acum. Un alt sportiv care a promis o baie dacă câștigă este Jim Courier. Acesta a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open. Se întâmpla în anul 1992.

Râul Vltava este cel mai lung din Republica Cehă. Acesta curge de la izvoarele sale spre nord din Pădurea Boemiei prin Cesky Krumlov, Ceske Budejovice, Davle și Praga (Praha), cu punctul de afluență în Elba (Labe) la Melnik. Are 430 de kilometri lungime și un bazin de circa 28.000 de kilometri pătrați. Râul Vltava are la confluență în unghi drept mai multă apă decât Elba.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI