CTP, prima reacţie după titlul câştigat de Simona Halep la WTA Praga: „Simona a învins pandemia!”

CTP, prima reacţie după titlul câştigat de Simona Halep la WTA Praga: „Simona a învins pandemia!”

Simona Halep a câştigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, după 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat în condiţii foarte grele, la revenirea după pauza provocată de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat şi Cristian Tudor Popescu într-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar că prin prestaţia sa de la Praga, „Simona Halep a învins pandemia”. CTP a precizat că şi-ar dori ca Simona să aleagă să participe la US Open 2020, dar îi va respecta decizia, indiferent care va fi aceasta.

CTP, impresionat de Simona Halep: „O victorie de mare frumuseţe mentală”

„Toți care au văzut partida, au văzut o Simona stâncă, cu lovituri extrem de puternice, plasate, rămânând în control tot meciul, indiferent de evoluția scorului. Au fost momente dificile când a revenit formidabil de la 4-2 în setul doi, Elise Mertens care este o jucătoare foarte puternică, a revenit, s-a dus la 5-4 peste Simona. N-am văzut-o pe Simona acolo niciun moment gândindu-se la acea răsturnare de scor. O interesa doar să-i lifteze mai mult belgiencei, care lovește plat și nu-i convine mingea liftată a Simonei. O victorie de mare frumusețe mentală a Simonei, în acest turneu și în această finală.

La rândul lui, acest turneu câștigat la Praga îi dă Simonei încredere în ce poate să facă în continuare. Practic, știți ce a făcut Simona în acest turneu? A învins pandemia. Simona Halep a învins pandemia. Ea s-a luptat aici nu în primul rând cu adversarele, oricât de puternice, ci cu această întrerupere, aceste luni de pauză. Vă dați seama cât de chinuitoare pentru ea și cum i-a afectat asta psihicul de concurs? Simona a învins pandemia și mi-aș dori mult să o văd la US Open, dar, sigur, îi voi respecta fără discuție decizia, oricare ar fi ea în legătură cu Open-ul american”, a declarat Simona Halep pentru

Simona Halep a obţinut la Praga titlul cu numărul 21 al carierei şi al 2-lea din acest an, după cel de la Dubai. A câştigat 25.000 de dolari şi 280 de puncte în clasamentul WTA. A promis că va anunţa decizia legată de participarea la turneul de la US Open imediat după încheierea turneului de la Praga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI