S-a aflat acum! Ce tarif au Răzvan Simion și Dani Oțil. Ce sunt dispuși să facă pentru banii ăștia

S-a aflat acum! Ce tarif au Răzvan Simion și Dani Oțil. Ce sunt dispuși să facă pentru banii ăștia
Ce tarif au matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani? 

Cu cât sunt plătite cele două vedete care formează unul din cele mai iubite cupluri de moderatori de televiziune? Care e tariful lor și ce sunt dispuși să facă pentru banii aceștia? Fanii au fost surprinși.

Ce tarif au matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani?

Dani Oțil și Răzvan Simion formează deja de ani buni unul din cele mai plăcute și apreciate cupluri de moderatori. Toată lumea abia îi dezlipește unul de celălalt, așa că până și la evenimente trebuie să se completeze. Pentru a le avea prezente pe vedetele de la Antena 1 trebuie însă să scoți ceva bani din buzunare. Notorietarea lor a crescut prețul afișării acestora oriunde, așa că tariful nu e de ici colo. Evenimentele fără muzică bună sunt considerate un eșec din start, dar fără prezentatori chiar că seara e distrusă.

Cei care își permit să facă o zi deosebită să se ridice la un rang de 7 stele îi pot avea invitați pe Oțil și Simion, cei care reușesc orice ar fi să ridice atmosfera și să aducă zâmbete pe chip tuturor. Pentru a-i avea pe cei doi, trebuie să scoți din buzunare suma de 3.000 de euro, ceea ce înseamnă 1.500 de euro pentru fiecare. Cam același tarif îl au și alte vedete de la noi care prezintă evenimente precum Cristi Brancu sau Oana Turcu, dar există și personaje mondene care cer un preț mai mic pentru o seară de distracție. Mai exact, Kamara cere 800 de euro și mai poate cânta și 4-5 piese pe lângă.

Răzvan Simion și Dani Oțil, tarif de 3.000 de euro pentru un eveniment
Răzvan Simion și Dani Oțil, tarif de 3.000 de euro pentru un eveniment. Cât câștigă pentru emisiunea de dimineață care le poartă numele?

Salariu lunar al matinalilor – 10.000 de euro

Neatza cu Răzvan și Dani este una din emisiunile preferate ale românilor, mai cu seamă că-i ajută să-și înceapă bine ziua. Cei doi matinali sunt prezenți la Antena 1 de luni până vineri, în fiecare săptămână, iar pentru asta încasează lunar de la postul de televiziune suma de 10.000 de euro.

Dani Oțil se bucură și de alte venituri provenite din propria afacere care poartă numele de Dani Oțil SRL, companie care a înregistrat în anul 2019 un profit net de 59. 254 de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Desigur, ambii au parte de diverse contracte de publicitate pentru diferite produse pe care să le promoveze pe rețelele de socializare, de unde își fac loc alte sume frumușele care vin ca un plus venitului lunar al acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI