EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită: „Sunt la început, dar el nu e pregătit”

EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită: „Sunt la început, dar el nu e pregătit”
EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită

Răzvan Simion, vedetă Antena 1, are o nouă iubită și nu se sfiește nici pe departe să se ascundă, însă relația lor nu este chiar așa cum cred cei din jur.

Nu are o relație stabilă!

Au trecut trei luni de când Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble, pe care a iubit-o extraordinar de mult. Tocmai de aceea, apropiații au crezut că vedetei Antena 1 îi va lua mult timp până va trece peste despărțirea de artistă. Surpriză, însă. Artistul a fost fotografiat, săptămânile trecute, în Istabul, alături de o frumoasă brunetă, care semăna la alură cu fosta iubită.

Toți s-au grăbit să spună că tânăra ar fi noua iubită a prezentatorului de la Antena 1, însă surpriză. Zilele trecute, el s-a afișat la un restaurant din Capitală cu o altă brunetă superbă, pe care a și prezentat-o prietenilor săi. Și de data aceasta, mulți s-au grăbit să afirme faptul că gata, Răzvan a înlocuit-o pe Lidia Buble în inima lui și că are o nouă relație stabilă. Situația reală este, însă, departe de ce a fost prezentat până acum:

EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită:
Răzvan Simion și noua iubită

“Să fim serioși, el nu este genul de bărbat care să se îndrăgostească atât de repede de o altă femeie. Răzvan are nevoie de vindecare și nu îi este deloc ușor. Nu suferă din dragoste după Lidia, dar obișnuința poate fi, uneori, mult mai dură și mai dureroasă decât iubirea. Tocmai pentru a nu se lăsa copleșit de acest sentiment de singurătate, el încearcă să stea cât mai mult timp în oraș, înconjurat de prieteni. Da, iese și cu femei, dar asta nu înseamnă că este în căutarea unei noi iubite oficiale, ori că sufletul lui este pregătit să iubească din nou. Trebuie să mai treacă o perioadă pentru asta. În concluzie, Răzvan nu are nicio iubită”, a declarat un apropiat al matinalului de la Antena 1, pentru impact.ro.

S-au iubit timp de cinci ani

Reamintim faptul că Răzvan Simion și Lidia Buble au avut o relație care a durat mai bine de cinci ani. Cei doi s-au cuplat într-un moment în care el se afla în plin process de divorț de soția sa, cu care are și doi copii. De atunci și până în prezent, artista a fost blamată în mod constant de faptul că ea ar fi fost cea care a despărțit o familie.

În ciuda faptului că a suportat o mulțime de răutăți, Lidia a rămas necondițonat lângă Răzvan, iar familiile, prietenii, ba chiar și fanii, puteau jura că relația lor va avea un deznodământ frumos, în fața altarului. De altfel, cei doi au și declarat în repetate rânduri că își doresc să devină o familie și să aibă un copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI