Lidia Buble s-a destăinuit după despărțirea de Răzvan Simion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele săptămâni de relație

Lidia Buble s-a destăinuit după despărțirea de Răzvan Simion. Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele săptămâni de relație
Lidia Buble, despre ultimele săptămâni din relația cu Răzvan Simion

Lidia Buble vorbește pentru prima oară punctual despre despățirea de Răzvan Simion. Ce s-a petrecut între ei în ultimele săptămâni de relație? Aceasta a ales să se vindece în fața fanilor. Ce mesaj a postat vedeta în mediul online?

Lidia Buble, despre ultimele săptămâni din relația cu Răzvan Simion

În timpul în care Răzvan s-a afișat deja public alături de noua cucerire, Lidia o ia cu pași mici. Aceasta abia acum vine în fața fanilor cu un mesaj despre relație. Amintim că cel care a anunțat oficial despărțirea dintre cei doi a fost tot prezenatatorul de televiziune, care mărturisea că nu-i mai este de ajuns Lidiei. Astfel, despărțirea la care nimeni nu s-ar fi așteptat, a avut loc extrem de repede. Lidia a plecat la părinții săi, iar Răzvan s-a retras în liniștea căminului lui, mai cu seamă că emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil era pusă pe pauză. Cântăreața a făcut o confesiune dureroasă despre separarea de cunoscutul matinal.

Artista a lansat melodia „Vino, du-te”, alături de Vunk, iar fanii sunt de părere că versurile vorbesc despre eșecul personal din relațiile ambilor soliști. Blondina i-a spus adio partenerului său și tot în vara aceasta Cornel Ilie a pus capăt mariajului cu mama celor doi copii ai săi. „Despre nehotararea ce se instalează in inima cuplurilor atunci cand nimic nu a mai ramas de spus sau de trait dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-ma si nu ma lasa… un joc al emotiilor in care multi se regasesc. Imi doream de mult timp o.piesa de la Trupa Vunk..si uite ca am reusit in toamna asta sa am o piesa ca o confesiune.❤️”, a fost mesajul din descrierea clipulețului postat pe instagram.

Lidia Buble, confesiuni despre relația cu Răzvan Simion
Lidia Buble, confesiuni despre relația cu Răzvan Simion

„Nu suferă din dragoste după Lidia”

“Să fim serioși, el nu este genul de bărbat care să se îndrăgostească atât de repede de o altă femeie. Răzvan are nevoie de vindecare și nu îi este deloc ușor. Nu suferă din dragoste după Lidia, dar obișnuința poate fi, uneori, mult mai dură și mai dureroasă decât iubirea. Tocmai pentru a nu se lăsa copleșit de acest sentiment de singurătate, el încearcă să stea cât mai mult timp în oraș, înconjurat de prieteni. Da, iese și cu femei, dar asta nu înseamnă că este în căutarea unei noi iubite oficiale, ori că sufletul lui este pregătit să iubească din nou. Trebuie să mai treacă o perioadă pentru asta. În concluzie, Răzvan nu are nicio iubită”
Un apropiat al matinalului de la Antena 1 (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI