Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia. Regina Elisabeta nu se va bucura să audă asta

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia. Regina Elisabeta nu se va bucura să audă asta
Regina Elisabeta întristată de decizia Prințului Harry și Meghan Markle

Regina Elisabeta a Marii Britanii, după decizia de renunța la atribuțiile regale, a tot sperat la o revenire asupra acesteia. După aproape un an de gândire, se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia definitivă. Decizia este una care nu va mulțumi capul încoronat al Angliei, scrie presa britanică.

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia definitvă

Încă de la momentul retragerii din viața publică și atribuțiile familie regale, Regina Elisabeta a fost de acord cu Prințul Harry și Meghan Markle și nu a comentat critic decizia. Acum se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns la o decizie definitivă.

Recent cei doi au decis să vorbească despre decizia lor de a nu reveni la familia regală ca membri activi. Cuplul a spus că sunt încă „dedicați datoriei lor” de a servi Marea Britanie și alte țări din Commonwealth.

”După cum demonstrează munca lor din ultimul an, ducele și ducesa de Sussex rămân angajați în datoria și serviciul lor în Marea Britanie și în întreaga lume.

Și-au oferit sprijinul continuu organizațiilor pe care le au reprezentat indiferent de rolul oficial. Toți putem trăi o viață de serviciu. Serviciul este universal .”,a spun purtătorul de cuvânt al Prințului Harry și Meghan Markle.

Harry și Meghan au renunțat la funcția de membru al familiei în martie 2020 pentru a căuta independența financiară în SUA. În ultimul an, au semnat acorduri cu Spotify și Netflix. Cele două contracte valorează mai mult de 100 de milioane de lire sterline.

Cu toate acestea, ultimul lor anunț va însemna că Prințul Harry și Meghan Markle nu își va putea păstra gradul din armată, și alte patronaje.

Palatul Buckingham a declarat într-un comunicat: ”Ducele și ducesa de Sussex i-au confirmat Majestății Sale Regina Elisabeta că nu se vor întoarce ca membri ai familiei regale.”, preluat de presa britanică.

Regina a confirmat în scris decizia celor doi

După anunțul făcut prin comunicatul de la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta, în urma conversațiilor cu ducele, a confirmat această decizie. În același timp, îndepărtându-se de activitatea familiei regale, nu este posibil să continue cu responsabilitățile și îndatoririle care vin cu o viață de serviciu public, se arată în presa britanică.

”Prin urmare, numirile militare onorifice și patronatele regale deținute de ducele și ducesa vor fi înapoiate Majestății Sale. Acest lucru se va întâmpla înainte de a fi redistribuite între membrii activi ai Familiei Regale.

Toți sunt întristați de decizia lor. Ducele și Ducesa rămân membrii familiei mult iubiți.”, se mai spune în comunicatul de la Buckingham.

Queen’s Commonwealth Trust a mulțumit, de asemenea, ducelui și ducesei de Sussex pentru sprijinul acordat în urma știrilor că titlurilee revin sub patronajul reginei. Trustul a spus într-o declarație: „Queen’s Commonwealth Trust există pentru a sprijini tinerii din întreaga lume. Tineri care oferă ajutor practic celor care au cel mai mult nevoie de el.

Anterior acestui anunț dezamăgitor pentru Regina Elisabeta, Meghan și Harry au ajuns iar titlu de presă la începutul acestei săptămâni. La acel moment cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI