Rușine pentru Anamaria Prodan. Unde a fost surprinsă, de fapt. Îți va da lumea peste cap!

Rușine pentru Anamaria Prodan. Unde a fost surprinsă, de fapt. Îți va da lumea peste cap!
Rusine majora pentru Anamaria Prodan. Unde a fost surprinsa, de fapt. iti va da lumea peste cap

Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției mass-media, de data aceasta făcându-și apariția într-un bazar din Turcia. Fanii au mers pe urmele ei și au găsit-o scotocind printre rafturi, căutând haine fake. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta. Cu cine era blondina.

Unde au prins-o paparazzi pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România, fiind renumită pentru stilul său excentric și „aroganțele” financiare pe care și le-a permis dintotdeauna. Așa cum a menționat de mai multe ori, celebra impresară nu a dus niciodată grija zilei de mâine, crescând într-o familie cu posibilități financiare.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu se dă în lături de la nimic atunci când vrea să-și satisfacă poftele materiale. Cu toate acestea, potrivit celor de la Cancan, recent, Anamaria Prodan a stârnit vâlvă în mediul online, după ce a fost filmată într-un bazar din Istanbul, scotocind după haine.

VEZI AICI IMAGINILE DIN BAZAR CU ANAMARIA PRODAN

Faimoasa milionară nu a pierdut timpul și a căutat haine, preț de câteva ore, printre rafturile magazinelor de cartier, ceea ce vine în contrast cu faptul că diva mereu se afișează cu bunurile sale materiale, hainele de firmă, bijuteriile scumpe și mașinile de lux pe care le posedă.

Imaginile au fost surprinse de către o familie de români care au pozat-o pe Anamaria Prodan în bazarul din Turcia renumit pentru faptul că ar comercializa haine contrafăcute, imitații de-ale unor branduri celebre precum Dior, Gucci, Dolce&Gabanna, Versace, etc.

„Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau nu!”

Acum câțiva ani, Anamaria Prodan mărturisea că nu contează atât de mult firma de la care își cumpără hainele, pentru ea, atâta timp cât articolele vestimentare îi plac, dezvăluind că frecventează și magazinele cu marfă second-hand.

„Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ.

Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă.

Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, declara impresara de fotbal pentru sursa citată.