„Ruptură în Generația de Aur”? Gică Popescu și-a luat băiatul de la clubul patronat de Gică Hagi și l-a transferat la o echipă din Liga 1

Gică Popescu și Gică Hagi sunt prieteni de zeci de ani și lucrează de mult timp împreună, dar la Farul Constanța nu a fost loc și pentru băiatul „Baciului”. Nicolas Popescu a plecat de la clubul patronat de unchiul său și a ajuns la FC Voluntari. Nu este vorba de un împrumut pe o perioadă scurtă, ci de un contract pe patru ani. Dovada clară că nu mai este cale de întoarcere.

Nicolas Popescu a plecat de la Farul, clubul condus de tatăl său și patronat de Gică Hagi

Gică Popescu nu a mai suportat ca fiul său să nu joace la prima echipa a Farului, antrenată de cumnatul său- Gică Hagi- așa că a decis că este mai bine ca Nicolas să plece la altă echipă. I-a găsit rapid un contract, tot în SuperLiga. Jucătorul de 19 ani va juca la FC Voluntari în următorii patru ani.

„FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanța, care a semnat cu echipa noastră pe o perioadă de 4 ani.

Nicolas Popescu este un mijlocaș central, în vârstă de 19 ani, crescut de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dublu-campionat național cu Farul la categoriile U17 și U19. A debutat pentru echipa mare a constănțenilor în primul eșalon la data de 25 iulie 2021, strângând în total 7 partide sezonul trecut , în care a reușit o pasă decisivă.

Nicolas a participat la Campionatul European U19 din această vară din Slovacia, fiind coleg cu Doru Andrei, un alt tânăr de perspectivă transferat de FC Voluntari în acest sezon. În total , noul nostru jucător are 10 prezențe la echipa națională U19 a României, condusă de Adrian Văsâi.

Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu și va participa la antrenamentul din această dimineață. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari.

Nicolas Popescu își prelungise contractul cu Farul acum o lună

Pe 19 iulie, Gică și Nicolas Popescu zâmbeau fericiți în poze după ce jucătorul semnase un nou contract cu Farul. Tatăl și fiul și-au pus semnătura pe același act. După numai o lună, Nicolas a plecat, nemulțumit că nu a jucat niciun minut la prima echipă în acest sezon.

Tatăl și fiul, acum o lună, când au semnat contractul cu Farul.

A fost cumva „cronica unei plecări anunțate”. Gică Popescu amenința încă de la începutul anului că are în plan ca fiul său să plece de la Farul, dacă nu primește șanse la prima echipă. Atunci spunea că l-ar putea duce la CSA Steaua în Liga a doua.