Prima reacție a lui Ilie Năstase după zvonul despărțirii de Ioana. Ce a transmis fostul mare sportiv

Prima reacție a lui Ilie Năstase după zvonul despărțirii de Ioana. Ce a transmis fostul mare sportiv
Ilie Năstase, prima reacție despre separarea de Ioana Simion

Ilie Năstase vine cu prima reacție după zvonul despărțirii de Ioana. Chiar partenera fostului tenismen a postat mesajul controversat ce a dat mult de gândit fanilor. Ce a transmis vedeta despre căsnicia sa?

Ilie Năstase, prima reacție după zvonul despărțirii de Ioana

Ioana Simion a șocat pe toată lumea cu mesajul său controversat postat în cursul serii de ieri. Fanii cuplului s-au gândit imediat la separarea dintre soți. Iată că Ilie Năstase aduce primele declarații despre posibilul divorț de soția sa. Amintim că Ioana a publicat un mesaj care anunța că răbdarea ei s-a terminat și că ultima experiență din viața sa a schimbat-o enorm din toate punctele de vedere.

Ilie Năstase nu a dorit să comenteze foarte mult postarea brunetei, ci a sugerat că aceasta este mai în măsură să comenteze propriile rânduri pentru că pe el nu îl mai ‘interesează persoana’. De asemenea, fostul tenismen a mai declarat și că nu știe ce legătură are cu el mesajul și că poate doar să sublinieze că nu este interesat de ‘prostiile astea’.

“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc!

Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.

„Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva”

Ioana Simion le-a cerut prin mesajul respectiv celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să-i respecte intimitatea pentru că va avea nevoie de liniște în perioada care urmează. Bruneta a susținut că a continuat să lupte cu speranța că ceva se va schimba în bine, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!!”, a postat Ioana Simion, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI