Pe ce a dat Ioana Năstase 25.000 de euro din banii lui Ilie. Soțului ei nu i-a picat bine, deloc!

Pe ce a dat Ioana Năstase 25.000 de euro din banii lui Ilie. Soțului ei nu i-a picat bine, deloc!
Ioana Năstase, cadou foarte scump. Cum a reacționat Ilie Năstase

Ioana Năstase nu se uită la bani atunci când își dorește să își îndeplinească vreo plăcere. Soția lui Ilie Năstase a cheltuit 25.000 de euro recent, chiar dacă fostului tenismen nu i-a convenit deloc. Totuși, nimic nu stă între brunetă și dorințele sale!

Ioana Năstase, cadou de 25.000 de euro. Ce și-a dorit bruneta

Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua pe 15 septembrie, așa că a decis să își aleagă un cadou foarte scump pentru a marca ocazia specială. Soția lui Ilie Năstase este pasionată de echitație, așa că și-a dorit din tot sufletul să își cumpere propriul cal.

Soția fostului tenismen a spus că o să aleagă primul cal care o să se apropie de ea, dar nu mică i-a fost mirarea lui Ilie Năstase, care trebuia să plătească suma uriașă pentru cadoul partenerei sale, când unul dintre cele mai scumpe animale a venit la Ioana.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu.

Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump.”, a spus ea pentru Antena Stars.

Ce a făcut Ioana Năstase. Soțul ei a cedat după câteva zile

Ioana Năstase a vizitat timp de 3 zile calul, apoi s-a hotărât să îl cumpere. Soția lui Ilie Năstase s-a dus la bancă și a scos toți banii pentru a plăti animalul. Inițial, fostul tenismen a refuzat să achite suma imensă, dar după câteva zile i-a oferit soției sale jumătate din bani.

„Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate.”, a adăugat ea pentru sursa menționată mai sus.

Ioana Năstase nu se uită la bani! Ce sumă imensă a lăsat în mall

Ioana Năstase este răsfățată de soțul său. Aceasta l-a cumpărat pe Cezărică, calul pur sânge adus din Belgia, așa că s-a hotărât să își achiziționeze și echipamentul necesar pentru echitație. Bruneta are o slăbiciune pentru haine, așa că a preferat să nu își refuze vreo plăcere.

Cu acestea fiind spuse, soția tenismenului și-a cumpărat pentru pasiunea ei o garderobă scumpă și sofisticată. Ea a lăsat nu mai puțin de 35.000 de euro la mall, dat fiind faptul că își dorește să se ocupe de pasiunea ei, mai ales pentru că acum deține propriul cal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI