Ruby a șocat la Petrecerea Viva! Toate vedetele au crezut că e goală

Ruby a șocat la Petrecerea Viva! Toate vedetele au crezut că e goală
Ruby a socat la Petrecerea Viva. Toate vedetele au crezut ca e goala

Petrecerea Viva 2022 a fost evenimentul monden al anului, joi, 2 iunie, la Clubul Diplomatic din București. Printre zecile de vedete care și-au făcut apariția, Ruby a șocat audiența cu ținuta ei controversată. La prima vedere, invitații au crezut că artista nu poartă nimic în partea de sus. Cum a arătat bruneta.

Ruby, dezbrăcată la Petrecerea Viva?

De-a lungul anilor, Ruby ne-a obșinuit cu aparițiile sale nonconformiste, fiind una dintre cele mai extravagante vedete din showbizul românesc. Celebra cântăreață nu putea lipsi de la Petrecerea Viva 2022, cel mai așteptat eveniment monden al anului, acolo unde bruneta și-a făcut o apariție de neuitat.

Pe măsură ce trecea prin mulțime, lumea întorcea privirea după ea, iar unii dintre cei prezenți la eveniment s-au frecat la ochi, crezând că nu văd bine. Ținuta pe care Ruby a purtat-o i-a pus pe jar pe reprezentanții sexului tare, care nu și-au putut lua ochii de la bustul proeminent al vedetei, care părea a fi dezgolit.

Ruby a dovedit încă o dată, că este o femeie îndrăzneață și lipsită de inhibiții, motiv pentru care foarte multe persoane au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă. Ținuta pe care a ales-o Ruby pentru petrecere s-a aflat pe buzele tuturor, întrucât partea de sus arăta de parcă bruneta ar fi venit în sanii goi, fără sutien, la petrecere.

VEZI AICI IMAGINILE FOTO NECENZURATE CU RUBY!

Giulia Nahmany a purtat o ținută de 90.000 de euro

Petrecerea Viva 2022 a avut loc la Clubul Diplomatic din Capitală, acolo unde zeci de vedete s-au întrecut în ținute strălucitoare și luxoase, menite să epateze și să pună publicul pe jar.

Dresscode-ul a fost „Colour in your eyes”, iar vedetele au respectat cu sfințenie tematica serii, evenimentul fiind o adevărată explozie de culoare și lumini.

De departe, regina serii a fost actrița Giulia Nahmany. Blondina a surprins invitații de la petrecere cu o ținută extravagantă ce valorează o mică avere, nu mai puțin de 90.000 de euro.

„Ținuta mea valorează peste 90.000 de euro. Când am auzit așa ceva, nu mi-a venit să cred. Așa mi s-a zis când am întrebat!”, a spus fosta concurentă de la Ferma 2020.

Fresh, efervescentă și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, Adela Popescu și-a făcut apariția într-o ținută elegantă, cu un costum confecționat de un designer român, în valoare de 2.000 de euro.

Printre vedetele care și-au făcut apariția la Viva Party 2022 au fost Ruby, Oana Roman și partenerul ei, Marius Elisei, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, Elena Ionescu, Anca Dumitra, Cristina Cioran, Adi Nartea, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu.