Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut. Ce notă a luat copilul și ce greutate are EXCLUSIV

Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut. Ce notă a luat copilul și ce greutate are EXCLUSIV
Roxana Vancea, primele declaratii dupa ce a nascut

Roxana Vancea este în culmea fericirii. Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru prima dată. Cum se simte acum fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani și ce notă a luat bebelușul ei la naștere.

Roxana Vancea a născut un băiețel de nota 10

Showbizul românesc a mai întâmpinat încă o mămică. Roxana Vancea a devenit părinte pentru prima dată acum câteva ore, când a adus pe lume un băiețel de nota 10.

Frumoasa vedetă a născut în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din București, acolo unde doctorii au avut grijă ca venirea pe lume a băiețelului ei să fie una lipsită de probleme.

Vedeta se simte foarte bine și radiază de fericire. Roxana Vancea a optat pentru o naștere naturală, iar bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm atunci când a venit pe lume.

„Ma simt foarte bine, ma refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm si a luat nota 10.

Suntem fericiți, abia astept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.”, a declarat entuziasmată Roxana Vancea, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Prima imagine cu Roxana Vancea ținându-și bebelușul de mână

Pentru că fericirea a fost atât de mare, Roxana Vancea a simțit nevoia să împărtășească acest minunat dar de la Dumnezeu cu prietenii săi virtuali.

Astfel, la orele 14.00 ale zilei de miercuri, 17 noiembrie, vedeta și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că a devenit mamă, postând prima fotografie în care ține mânuța fiului ei în palme.

„Dragoste la prima vedere ❤️.”, a fost descrierea pe care Roxana Vancea a pus-o pe Instagram, în dreptul fotografiei din maternitate.

Nu doar fanii s-au grăbit să o felicite, ci și unele dintre cele mai frumoase mămici din showbiz. Diana Munteanu, Celia și Elena Băsescu au fost printre primele care au felicitat-o pe proaspăta mămică.

„Sper să fiu o mamă relaxată, cool!”

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe soțul ei Dragoș, iar postura de mămică îi vine foarte bine. Mai mult de atât, vedeta are experiență în acest domeniu, având în vedere faptul că se înțelege de minune cu Milan, fiul partenerului ei dintr-o relație anterioară.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.

Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, declara Roxana Vancea pentru Cancan, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI