Roxana Vancea, prima imagine după ce a născut: ‘Dragoste la prima vedere’

Roxana Vancea, prima imagine după ce a născut: 'Dragoste la prima vedere'
Roxana Vancea, prima fotografie cu bebelușul după ce a născut

Roxana Vancea a devenit mămică! Vedeta trăiește cele mai frumoase momente de când a adus pe lume un copilaș. Aceasta nu a uitat de fanii ei și a postat prima fotografie după ce a născut, iar dezvăluirea pe care a făcut-o despre micuțul ei a fost emoționantă. Mulți au reacționat imediat și au felicitat-o.

Roxana Vancea a născut. Bruneta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Roxana Vancea a avut parte de cea mai importantă întâlnire din viața ei. Bruneta poate să își strângă în brațe, în sfârșit, băiețelul! Aceasta se bucură enorm de faptul că a devenit mămică, așa că a postat și prima fotografie, iar cei care o apreciază au putut să o felicite.

Bruneta trăiește o perioadă extrem de frumoasă din viața ei. Aceasta și-a găsit liniștea în brațele partenerului său, Dragoș. Vedeta are o relație extrem de frumoasă și cu fiul bărbatului care a cucerit-o, micuțul Milan, iar acum familia lor s-a mărit cu încă un membru!

„Dragoste la prima vedere”, a transmis Roxana Vancea după ce a născut.

Ce fel de mămică își dorește să fie Roxana Vancea: ‘Sunt convinsă că o să fie greu’

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical de când l-a întâlnit pe soțul ei, Dragoș. Vedeta a devenit o familistă convinsă, fiind extrem de implicată în viața băiatului pe care partenerul ei îl are dintr-o altă relație, Milan. Bruneta se înțelege perfect cu micuțul și petrece mult timp cu el.

Cu acestea fiind spuse, Roxana Vancea s-a pregătit deja pentru următoarea etapă din viața ei cu ajutorul lui Milan. Aceasta recunoștea în urmă cu ceva timp că își dorește să devină cea mai bună prietenă a copiilor săi.

De asemenea, bruneta mărturisea că speră să se descurce singură cu micuții, însă știe că o să aibă parte oricând de sprijinul celor dragi.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.

Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, declara ea pentru Cancan în urmă cu ceva timp.