Roxana Vancea, dezvăluire șocantă despre noul ei iubit? Cum arată bărbatul cu care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac

Roxana Vancea, dezvăluire șocantă despre noul ei iubit? Cum arată bărbatul cu care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac
Roxana Vancea, dezvăluire șocantă despre noul ei iubit

Roxana Vancea pare să-l fi uitat definitiv pe Mihai Bendeac. Fosta asistentă TV a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de un bărbat care pare să fie actualul ei iubit. Roxana ține în mână un balon în forma cifrei 2, semn că relația pe care o are cu bărbatul respectiv ar avea deja 2 ani.

Roxana Vancea, dezvăluire șocantă despre noul ei iubit

Roxana Vancea și Mihai Bendeac s-au despărțit chiar dacă păreau că se înțeleg foarte bine și formează un cuplu perfect, iar în plus fosta asistentă TV își tatuase pe mână numele actorului. Cei doi s-au înțeles perfect și după ce s-au despărțit, chiar dacă și-au mai trimis uneori săgeți.

„Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer”, spunea Roxana Vancea la un moment dat.

Bendeac nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns: „Vreau să-ți spun că tu chiar ai fost un invitat pe măsură în viața mea și că în momentele extrem de grele mi-ai fost alături. Pentru asta te voi iubi toată viața mea. Am așteptat să te întreb asta toată viața mea: Tu te f**i cu Maticiuc, este? Redevenind serios, chiar vreau să-și zic că te voi iubi toată viața dar că sugi și p**a foarte bine.”

Foto: Instagram Roxana Vancea
Foto: Instagram Roxana Vancea

În timp ce Mihai Bendeac jurizează concurenții de la iUmor, emisiunea de la Antena 1, Roxana Vancea pare că este acum într-o relație serioasă care ține deja de 2 ani. Cel puțin asta reiese din ultima fotografie postată de fosta asistentă TV pe contul personal de Instagram, în care apare alături de cel care pare să-i fie iubit.

Urmăriți Playtech.ro și pe