Mihai Bendeac a început să plângă la iUmor. Ce l-a impresionat atât de tare pe juratul de la Antena 1

Mihai Bendeac a început să plângă la iUmor. Ce l-a impresionat atât de tare pe juratul de la Antena 1
Mihai Bendeac a început să plângă la iUmor. Ce l-a impresionat pe actor?

Mihai Bendeac a fost luat prin surprindere, motiv pentru care controlul de sine l-a lăsat, iar lacrimile au început să curgă pe chipul actorului. Juratul emisiunii iUmor a avut parte de o surpriză ca la carte care i-a stârnit nenumărate emoții și stări. Ce l-a făcut să nu se mai poată abține și să înceapă să plângă? Spectatorii au rămas și ei uimiți…de colegii de la masa juriului nici nu mai încape vorba.

Mihai Bendeac, în lacrimi la Iumor

Mihai Bendeac a primit surpriza vieșii lui la iUmor! Momentele incredibile care s-au petrecut pe platourile de filmare de la Antena 1 i-au adus lacrimi pe obraz juralui emisiunii de comedie. Un personaj controversat l-a făcut să tresare și să aplaude neîncetat. Pe lângă actul artistic, apariția sa a fost cea incendiară.

Magia a fost la ea acasă chiar de la începerea noului sezon, iar surprizele sunt garantate. Acestea nu se vor opri, cel puțin în audiții. Fanii show-ului știu deja că momentele cele mai comice sunt, în mare parte, în audiții, nu în finală..unde cocurenți sunt lăsați pradă emoțiilor și stresului.

Mihai Bendeac a fost impresionat până la lacrimi când a văzut cine a intrat în platoul iUmor de la Antena 1