Cheloo, moment incendiar la iUmor. Ce i-a făcut o brunetă focoasă, în fața Deliei și a lui Bendeac

Cheloo, moment incendiar la iUmor. Ce i-a făcut o brunetă focoasă, în fața Deliei și a lui Bendeac

Cheloo a fost parte a unui moment incendiar la ”iUmor”, vineri seară, 20 septembrie. Ce i-a făcut o brunetă focoasă, în fața Deliei și a lui Bendeac? Publicul a rămas cu ”gura căstată”.

Cheloo, moment incendiar la iUmor

Pe scena ”iUmor” nu vin doar magicieni, mongoli sau comedianți, ci și femei interesante care reușesc să facă tot publicul să transpire. Spre exemplu, în această vineri, pe scena show-ului de la Antena 1 a călcat o brunetă focoasă pe nume Kennya, cu un număr de BDSM. Concurenta, care practică de 10 ani BDSM-ul, a încercat să îl domine pe Cheloo, care s-a nimenit atunci pe scenă.

Cheloo, moment incendiar la iUmor. Ce i-a făcut o brunetă focoasă, în fața Deliei și a lui Bendeac
Cheloo, aflat în fața unui număr de BDSM, din partea unei femei cu ștate vechi în meserie

„Am fost rezervă pentru Bendeac, am luat asupra mea un număr care, culmea, se îndreapta spre el! Dar mereu lumea spune Cheloo e rău, el nu participă, dar azi nu! Am zis <>. Dar nu s-a întâmplat nimic, doar am stat pe scaun. O dată vreau să particip și eu și nu se întâmplă nimic. Este umilitor!”, a explicat Cheloo.

Jurații, uluiți de un mongol

Înainte de a se lăsa absorbiți de Kennya, pe scena comediei a venit un mongol, care a încercat să demonstreze cât de puternic e. Străinul i-a purtat pe umeri, apoi i-a dat în leagăn pe jurați și gazdele emisiunii. Punctul culminant a fost atunci când Bendeac și Cheloo au fost dați simultan în leagăn.

„Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a spus Cheloo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI