Roxana Vancea a ajuns de nerecunoscut. ”Da, știu, sunt bărbat acum”

Roxana Vancea a ajuns de nerecunoscut. ”Da, știu, sunt bărbat acum”
Roxana Vancea, transformare uluitoare. Ce i-au spus fanii?

Roxana Vancea s-a schimbat extrem de tare, lucru comentat îndelung de către cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cum arată fosta iubită a lui Mihai Bendeac acum și ce i-au spus fanii?

Roxana Vancea, de nerecunoscut: ”Da, știu, sunt bărbat acum”

Roxana Vancea a avut câțiva ani plini de schimbări, în special în ultimele luni. Dacă în trecut a avut o relație cu Bedeac, implicit crezând în lipsa legământului impus de lege sau de cuvântului Domnului, ulterior iubindu-se cu colega sa de la sala de fitness, acum o găsim la casa ei. Nimeni n-ar fi crezut că Roxana va face pasul cel mare.

Fosta prezentatoare a rubricii de meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani a rămas o necunoscută până când a luat cele mai zdravene decizii din viața sa. Acum, frumoasa șantenă nu doar că și-a unit destinul cu bărbatul pe care-l iubește, ci se bucură și de o familie completă, fiul acestuia din primul mariaj nereușit locuind cu ei în cea mai mare parte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Foca vs liliac ??? Aratam mai bine inainte, acum sunt barbat, stiu.. nu va obositi ??

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea) pe

„Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat”

Pentru a încheia șirul schimbărilor, Roxana s-a hotărât să revină la forma care a consacrat-o, așa că s-a hotărât să revină la un stil de viață sănătos și armonios. Pentru ca internauții să poată observa ce s-a întâmplat cu trupul ei de-a lungul anilor, vedeta a făcut un colaj în care arăta forma în care se afla înainte și după ce și-a refăcut abonamentul la sala de forță.

Focă vs liliac ??? Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat, știu.. nu vă obosiți ??„, a fost mesajul Roxanei pentru a închide din start criticile care sigur aveau să apară la postarea sa. Fanii acesteia au felicitat-o pentru cele 7 luni în care a demonstrat că este ambițioasă și perseverentă, cerându-i la final sfaturi despre pașii pe care i-a urmat în această transformare de zile mari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI