Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Asta a chinuit-o la Survivor România, de fapt

Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Asta a chinuit-o la Survivor România, de fapt
De ce boală gravă s-a operat Roxana Nemeș?

Fanii Roxanei Nemeș au rămas șocați de veștile auziți desprea aceasta. Cunoscuta fostă concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a fost operată de o boală gravă. Ce s-a întâmplat cu cântăreața și ce a chinuit-o la ‘Survivor România 2021’?

Roxana Nemeș, operată de o boală gravă. Ce s-a întâmplat cu artista?

Roxana Nemeș le-a adus vești proaste fanilor săi cărora le-a mărturisit că nu stă bine la capitolul sănătate. Cunoscuta fostă concurentă de la ”Survivor România 2021″ a recunoscută că a suferit niște dureri teribile. Solista a primit diagnosticul care a șocat-o în urmă cu un an și jumătate, la un control banal.

Suferința pe care a suportat-o atunci a fost mare pentru că boala pe care o are duce la infertilitate, în cel mai rău caz. Blondina a mărturisit în repetate rânduri că are de gând să devină mamă și că vrea ca în viitorul apropiat să întemeieze o familie alături de bărbatul pe care îl iubește.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a fost nevoită să ia un tratament pentru ca problemele să se amelioreze. Concret, este vorba despre endometrioză, afecțiune cu care s-a chinuit foarte mult în perioada în care a participat la celebra emisiune din Republica Dominicană, difuzată pe Kanal D. O operație a făcut-o să se simtă cu mult mai bine.

Solista s-a recuperat rapid și susține că nu mai are dureri, dar se află în continuare sub atenția medicilor și ia tratament medicamentos. Vedeta a mărturisit că visează să aibă un copil și chiar la moment ‘lucrează la un bebe’, așa că planurile sunt destul de mari.

„La un control banal am aflat de această boală. Am refuzat să cred”

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare îi sunt alături și îi doresc numai binele pentru ca totul să devină realitate pe cât de repede posibil pentru a o vedea și în acest rol.

„La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile. 

Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină, poate a întârziat până acum şi din cauza acestei afecţiuni. Lucrăm la un bebe, da”
Roxana Nemeş (Sursa: Teo Show)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI