Roxana Nemeș rupe tăcerea despre strategiile de la Survivor 2021. Ce concurenți fac asta, non-stop

Roxana Nemeș rupe tăcerea despre strategiile de la Survivor 2021. Ce concurenți fac asta, non-stop
Roxana Nemeș a vorbit despre strategiile care se fac la Survivor 2021

Roxana Nemeș a părăsit concursul ”Survivor România 2021” din cauze medicale. Doctorii nu au mai lăsat-o să intre pe teren preț de o săptămână, iar investigațiile au arătat că nu o mai poate face nici în continuare. Fosta Faimoasă a ajuns în țară la finalul lunii martie, iar astăzi a povestit într-un interviu despre cum a trăit aventura din Republica Dominicană, dar ”a dat din casă” și strategiile care se fac pe insula celor roșii.

Roxana Nemeș, despre strategiile de la Survivor 2021

Roxana Nemeș a ieșit din competiția de la Kanal D în lacrimi, din cauza problemelor de sănătate. Odată ajunsă acasă, a mers să-și facă analizele, pentru a vedea dacă este nevoită să se opereze de urgență. Pentru moment, aceasta speră că tratamentul și dieta îi vor fi de ajuns. Ea a avut probleme mari cu vezica biliară.

Cu toate acestea, nu regretă că a stat pe o insulă pustie, în condiții neprielnice, cu foame și dor, preț de două luni. Tocmai de aceea nu împrejurările au făcut-o să schimbe mai multe stări, ci energia din echipă, strategiile și vorbele pe la colțuri.

Aceasta a recunoscut că cel care gândea metoda de luptă era Culiță, iar cel care strica socotelile era Sebastian Chitoșcă, acompaniat de Zanni. Fostul fotbalist, mărturisește vedeta, încerca să câștige oamenii prin manipulare, lucru care dezechilibra echipa și o ducea în puncte de conflict.

„El este cel care face din țânțar armăsar” 

„La început a fost mai greu, suntem persoane publice, caractere puternice, fiecare dorea să fie lider. Era normal să avem discuții, să vedem lucrurile diferit. Fiecare își dorea să rămână cât mai mult în competiție. Strategii se fac, este un joc și de strategie. Sebastian și Zanni nu aveau liniște, faceau încontinuu strategii.

Culiță este și el un strateg foarte bun, dar este mai subtil. Însă în ultimul timp am început să ne înțelegem foarte bine, ne-am asumat lucrurile, am vorbit mult mai deschis. De când a venit, Sebastian Chitoșcă, deși nu e băiat rău, a încercat să câștige oamenii prin manipulare. El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI