Roxana Nemeș, criticată dur pe internet: ‘Ai ieșit numai cu bătrânei’. Răspunsul savuros al artistei

de: Năstase Mirabela
21 10. 2021

Recent, Roxana Nemeș a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a explicat de ce anume nu își face tatuaje. Artista a subliniat că mașinile scumpe nu au autocolante lipite, motiv pentru care nici ea nu ar avea motive să își facă astfel de semne pe trup.

Roxana Nemeș, criticată dur pe internet

Reacția internauților a apărut imediat și încă de când a postat acel videoclip Roxana Nemeș a scris în descriere că se așteaptă la tot felul de comentarii răutăcioase. Aceasta a răbufnit însă când un internaut i-a spus că ar trebui să se compare mai degrabă cu mașinile de epocă, având în vedere relațiile ei amoroase.

”Mai repede o mașină de epocă ești. La ce relații ai avut… numai cu bătrânei”, i-a scris internautul la videoclipul Roxanei Nemeș. Roxana Nemeș nu s-a putut abține și i-a dat o replică internautului. Ea i-a transmis că mașinile de epocă sunt extrem de valoroase.

”Vezi că mașinile de epocă sunt cele mai apreciate mașini ever! Asta dacă ai gusturi bune și niște cunoștințe! Ceea ce la tine nu cred că există”, i-a scris Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș s-a căsătorit luna trecută

Amintim că Roxana Nemeș și Călin Hagima, iubitul ei, s-au căsătorit în secret, luna trecută. Între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani. Frumoasa blondină, extrem de rezervată cu viața privată, a povestit totuși cum s-au cunoscut, dar și cum a fost cerută în căsătorie.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: ”Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?„ Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet.

I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș pentru revista VIVA!

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit cuvil la data de 17 septembrie 2021. Soțul ei are vârsta de 42 de ani și este antreprenor. Acesta are mai multe afaceri. Ca să o cucerească pe Roxana Nemeș, Călin Hagima a cerut-o în căsătorie chiar cu un inel în valoare de nu mai puțin de 20.000 de euro.