Mellina de la Survivor, mesaj pentru Roxana Nemeș după ce s-a măritat: ‘Soțul tău mi-a umplut frigiderul’

Mellina de la Survivor, mesaj pentru Roxana Nemeș după ce s-a măritat: ‘Soțul tău mi-a umplut frigiderul’
Mellina de la Survivor, mesaj pentru Roxana Nemes dupa ce s-a maritat ‘Sotul tau mi-a umplut frigiderul’

Roxana Nemeș și alesul inimii ei au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Mellina de la Survivor România i-a transmis un mesaj neașteptat fostei sale colege, după ce a aflat că s-a măritat. Ce a putut spune despre soțul Roxanei, fanii au rămas fără cuvinte.

Roxana Nemeș s-a măritat cu bărbatul pe care îl iubește de mulți ani

Mellina de la Survivor a comentat la imaginile publicate de frumoasa Roxana Nemeș din ziua nunții sale cu iubitul ei, Călin Hagima. Aceasta i-a transmis o urare neașteptată.

Artista Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Călin Hagima. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a petrecut fericitul eveniment alături de familie și prieteni dragi. Blondina a postat primele imagini de la cununia civilă, unde apare alături de soțul ei. La scurt timp după publicarea fotografiilor de la nuntă, fanii cântăreței au asaltat-o cu mesaje și felicitări. Însă, dintre toate comentariile, unul a ieșit cu mult în evidență. Mesajul inedit îi aparține unei foste concurente de la Survivor România 2021.

Mellina de la Survivor, mesaj surpriză pentru miri. Fanii au rămas fără cuvinte

Este vorba despre Mellina de la Războinici. Bruneta i-a comentat Roxanei Nemeș la postarea cu soțul ei. Mellina a dat de înțeles că în perioada în care cele două concurente se aflau în Republica Dominicană, Călin Hagima a avut cuvinte dure la adresa ei. Din fericire, cele două au reușit să treacă peste momentele mai puțin plăcute și acum se bucură împreună de fericirea miresei.

„Casa de piatra! Va doresc toata fericiriea din lume chiar daca sotul tau mi-a mai umplut din cand in cand frigiderul cand ne “duelam” la Survivor”, a fost mesajul scris de Mellina de la Războinici pentru Roxana Nemeș.

Cum a fost cerută în căsătorie frumoasa blondină

În urmă cu doi ani, Roxana Nemeș a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei. Călin Hagima a plănuit totul ca la carte, mai ales că momentul a avut loc chiar în centrul Bucureștiului.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți.

Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.”, declara Roxana în 2019, potrivit Viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI