Roxana Ionescu, probleme grave cu nunta. Ce se întâmplă, vedeta e disperată

Roxana Ionescu, probleme grave cu nunta. Ce se întâmplă, vedeta e disperată
Roxana Ionescu, probleme cu nunta. Ce detalii a oferit vedeta?

Roxana Ionescu a venit cu detalii despre unul din cele mai importante evenimente din viața sa – nunta. Ce se întâmplă cu ziua mult așteptată și unde se află în această perioadă celebra Mama Natură?

Roxana Ionescu, detalii despre nuntă. Ce probleme întâmpină?

Din păcate, până la noi „ordine” cei care și-au pus în plan să se căsătorească cu fast înainte de izbucnirea pandemiei au rămas cu buza umflată. În această situație se află multe persoane cunoscute și nu numai precum: Simona Halep, Dani Oțil sau Roxana Ionescu.

Fosta Mama Natură a spus DA în fața ofițerului stării civile. Mai mult decât atât, aceasta s-a bucurat de o petrecere măricică, pentru că la moment nu se pusese încă problema numărului de invitați sau a distanțării sociale.

Acum, blondina a mărturisit în cadrul unei intervenții telefonice la „Vorbește Lumea” că și-a cam luat gândul de la planurile de nuntă așa cum le visase dat fiind contextul actual.

Cu toate astea, nu renunță la visul de a fi condusă la altar de bărbatul pe care îl iubește, așa că a pus pe tușă rochia de mireasă dorită pe care acum o privește cu drag și pe care abia așteaptă să o îmbrace.

„Trebuia să se întâmple după ce am făcut starea civilă”

„Decât să facem cu limite, mai bine mai așteptăm și să avem toți învitații alături. Trebuia să se întâmple în 2020, chiar în vară, după ce am făcut starea civilă. Atunci ne-am distrat foarte tare, am avut mulți oameni dragi alături pentru că nu se pusese problema restricțiilor încă.

Mulți ne-au tras de urechi pentru că nu i-am chemat, iar atunci le-am promis că îi așteptăm la nuntă, dar iată că se lasă întârziată. Rochia o am deja, mai sunt câteva probe de făcut, dar ea e”, a detaliat cunoscuta fostă colegă de platou a lui Dan Negru.

”Pe 20 februarie sărbătorim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a spus Roxana Ionescu în cadrul unei emisiuni TV.

Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat nici până la această oră din cauza crizei sanitare care a amânat multe dintre evenimentele importante de peste tot din lume. Amintim că același lucru s-a întâmplat în privința unor competiții sportive mari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI