Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina. Ce mesaj a transmis „Mama Natură”

Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina. Ce mesaj le-a transmis fanilor?

Roxana Ionescu rămâne pozitivă și puternică în cele mai grele clipe din viața sa. Ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor săi și cum arată acum aceasta, după ce a pierdut sarcina?

Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina

În cursul săptămânii trecute, logodnicul Roxanei Ionescu a anunțat că aceasta a pierdut sarcina din cauza unei complicații apărute. Din fericire, Tinu Vidaicu a subliniat faptul că problema semnalată în prima sarcină a vedetei nu va fi o piedică definitivă, astfel că vor mai putea să încerce să aibă un copil peste doar câteva luni.

Fanii supranumitei „Mama Natură” au sprijinit-o cu mesaje frumoase și i-au dorit sănătate și multă liniște pentru ceea ce va urma. Roxana a postat o fotografie pe o rețea de socializare unde a pozat cu zâmbetul pe buze, alături de o prietenă, la un eveniment în aer liber. În descrierea pozei a atașat textul: „A different kind of good life/ „Un altfel de viață bună”, arătând că este mai puternică decât niciodată și că se reface după pierderea avută.

Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina
Roxana Ionescu, prima apariție după ce a pierdut sarcina

Tinu Vidacu: „Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe”

Roxana Ionescu se iubește cu Tinu Vidaicu de câțiva ani buni, iar recent s-au logodit. Din păcate, soarta a decis ca primul lor copil să nu vină pe lume. Explicațiile tristului eveniment au fost date de către cunoscutul artist.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”
Tinu Vidaicu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI