Mama Natură a mai înzestrat-o o dată! Cum arată Roxana Ionescu, în ultimul trimestru de sarcină

Cum arată Roxana Ionescu în ultimul trimestru de sarcină?

Roxana Ionescu se pregătește de cel mai emoționant moment din viața sa. Mama Natură, așa cum este cunoscută, mai are puțin până își va ține în brațe primul copil.

Roxana Ionescu, în ultimul trimestru de sarcină

Frumoasa blondină va deveni mamă pentru prima oară la 34 de ani. Roxana Ionescu este pe ultima sută de metri cu sarcina și are emoții extraordinar de mari, fiind pentru prima oară pusă în postura aceasta. Alături de ea este, desigur, cel care îi va deveni soț. Mama Natură trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tinu Vidaicu de mai bine de 5 ani. Vestea că Roxana este însărcinată a fost făcută publică destul de târziu. Cunoscută pentru bustul generos, prima asistentă tv din România încă se mai poate lăuda cu ceea ce i-a adus întâi de toate porecla de Mama Natură. Blondina se poate bucura încă de rochii mulate și vestimentații care să-i urmeze linia corpului.

“La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită. Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne dă curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească. Îmi doresc să fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, a fost mesajul Roxanei Ionescu de pe contul său oficial al unei rețele de socializare.

Roxana Ionescu arată superb în ultimul trimestru de sarcină
Roxana Ionescu arată superb în ultimul trimestru de sarcină

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, părinți pentr prima oară

Cei doi îndăgostiți au aflat anul acesta vestea care le va schimba cu siguranță viața. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu vor deveni părinți cât de curând. Vedetele nu au făcut încă pasul cel mare, dar asta nu-i împiedică deloc în a avea o familie fericită.

„Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm” , declarat Roxana Ionescu, pentru Revista VIVA!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI