Roxana Ghiță, mai dură ca niciodată: ‘E toxic la Survivor România’

Roxana Ghiță, mai dură ca niciodată: ‘E toxic la Survivor România’
Roxana Ghita, mesaj dur pentru un concurent de la Survivor Romania

Dacă până acum Faimoșii au fost cei mai vocali concurenți de la Survivor, iată că, de data aceasta, Roxana Ghiță de la Războinici este mai dură ca niciodată. Cine este colegul de echipă pe care îl vrea eliminat din competiție: ‘E toxic la Survivor România’.

Pe cine vrea Roxana Ghiță de la Survivor România să elimine din competiție

Ziua și cearta la Survivor România. Nu doar Faimoșii sunt cei care au diferite dispute în cadrul competiției din Republica Dominicană. De data aceasta, se pare că războiul dintre colegi s-a mutat în echipa Războinicilor. Roxana Ghiță, atac dur la adresa colegului său Musty.

După eliminarea Georgianei de la Faimoși, blondina susține că locul lui Musty nu mai este în competiție și îl vede eliminat de la Survivor România, deoarece ar fi toxic pentru echipă. Astfel, Roxana Ghiță s-a arătat nemulțumită de decizia publicului de acasă, deoarece crede că Musty ar fi meritat mai mult să plece, în locul Georgianei.

„Aș fi preferat să plece Musty în locul Georgianei, fie că par acum oaia neagră, nu sunt rău intenționată deloc. Cum era Georgiana toxică pentru grup, așa îl consider și eu pe Musty toxic pentru acest grup, în afară de două persoane cu care are el o legătura mai specială”, a declarat Roxana Ghiță de la Războinici.

De ce vrea Roxana Ghiță să plece Musty de la Survivor România

Lucrurile nu se opresc aici, însă. Roxana Ghiță este determinată să-l propună de fiecare dată, în Consiliu, pe Musty pentru eliminare. Concurenta susține vehement că Musty este un concurent toxic pentru echipa Războinicilor așa cum o considera pe Georgiana toxică pentru Faimoși:

„Nu o să mi schimbe atitutidine față de Musty, nu mă frustrează că nu plecat el acasă, cred că timpul își va spune cuvântul și dacă vom mai fi al un alt consiuliu îmi voi asuma votul. Astea sunt regulile jocului și eu la rândul meu pot fi votată de echipă”, mai spune concurenta, conform wowbiz.ro.

Pe de altă parte, deși Roxana Ghiță și Marilena sunt decise să-l propună spre eliminare pe Musty, acesta are un aliat de nădejde în echipa sa. Sorin își susține colegul Războinic și spune despre Musty că este un om de bază:

 „Eu mă bucur că nu ai plecat de la noi, pe partea de mâncare, nu mă uit la partea sportivă și tu ai dat dovadă de multe lucruri aici în câmp. Încă mai supraviețuim pe ceea ce tu ai găsit și ai făcut pentru noi și nu e cazul să pleci”, a spus Sorin la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI