Roxana Ghiță, primele imagini cu noul iubit. I-a uitat pe Jador și Andrei de la Survivor România

Roxana Ghiță, primele imagini cu noul iubit. I-a uitat pe Jador și Andrei de la Survivor România
Roxana Ghita, primele imagini cu noul iubit

Imaginile vorbesc de la sine! I-a uitat pe Jador și Andrei de la Survivor România și acum iubește din tot sufletul. Roxana Ghiță le-a arătat urmăritorilor săi din mediul virtual cine este iubitul ei. Fotografia cu fosta Războinică și partenerul ei au îndulcit inimile internauților.

Roxana Ghiță, primele imagini cu noul iubit

Roxana Ghiță a reapărut în atenția publicului român, după ce a fost eliminată de la Survivor România. Fosta Războinică este o roșcată frumoasă și sinceră, cu un trup atletic care a sucit mințile colegilor ei din cadrul competiției din Republica Dominicană. După ce s-a sărutat cu Andrei Dascălu pe plaja de pe insulă, noi detalii incendiare au ieșit la iveală despre bărbații care au curtat-o pe simpatica Războinică.

Chiar dacă au circulat mai multe zvonuri, de-a lungul lunilor, că între Roxana și Albert sau Războinica și Jador ar fi fost ceva mai mult decât o simplă prietenie, iată că acum lucrurile stau mai mult decât clar.

Fosta Războinică iubește și este iubită la rândul ei. Roxana Ghiță a postat, recent, o imagine cu noul ei partener pe Instastories, fotografie în care cei doi îndrăgostiți sunt surprinși într-o ipostază adorabilă. Cei doi apar îmbrățișați și zâmbind fericiți.

Zanni a încercat să o cucerească pe Roxana Ghiță

Roxana Ghiță i-a mărturisit lui Jador, în cadrul vlogului manelistului, că a fost curtată de Zanni, imediat ce au aterizat în Republica Dominicană. Fosta Războinică i-a povestit artistului cum protejatul lui Alex Velea a invitat-o la o plimbare romantică sub clar de lună, iar avansurile Faimosului nu s-au oprit aici. Potrivit roșcatei, Zanni i-ar fi făcut o propunere indecentă sportivei, invitând-o în așternuturile sale, lucru pe care Roxana l-a refuzat.

Jador: Lumea știe că tu te-ai pupat cu Zanni?

Roxana: Nu m-am pupat cu Zanni.

Jador: El așa a zis.

Roxana: Pot să vă explic ce s-a întâmplat. Eram la hotel și mi-a zis hai să ne plimbăm.

jador: El mi-a zis că a venit la tine și te-a luat în brațe. Și ți-a zis: Eu vreau. Tu vrei?

Roxana: A, păi da, a zis și asta.

Jador: Ce șmecher e Zanni. E șeful meu.

Roxana: După aia a zis să mergem să ne plimbăm și după ce am mâncat…of, dar nu vreau să zic chestia asta. Știi care e faza? O să-l pună pe el într-o lumină proastă, serios.

Jador: A vrut să facă ceva cu tine și tu nu ai vrut?

Roxana: A încercat cam mult.

Jador: A insistat mai mult decât ar fi trebuit? Și de ce nu ai….?

Roxana: Păi nu faci orice cu orice băiat, nu? Nu am mai deschis subiectul ăsta Zanni cu nimeni. Acum știe toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI