Roxana Ghiță de la Survivor, reacție fără precedent. A făcut anunțul crunt la Kanal D

Roxana Ghiță de la Survivor, reacție fără precedent. A făcut anunțul crunt la Kanal D
Roxana Ghita vrea sa paraseasca Survivor Romania

Roxana Ghiță de la Survivor, reacție fără precedent. A făcut anunțul crunt la Kanal D. După ce Alexandra Stan a spus de nenumărate ori că vrea să părăsească competiția din Republica Dominicană, iată că acum a venit rândul uneia dintre Războinici. Ce a declarat Roxana Ghiță i-a lăsat pe toți mască.

Roxana Ghiță de la Survivor, reacție fără precedent

Ziua și scandalul pentru concurenții de la Survivor. Roxana Ghiță de la Războinici a făcut anunțul care i-a demoralizat pe colegii săi de echipă. Frumoasa roșcată vrea să plece din Republica Dominicană. Sportiva a fost surprinsă plângând pe plajă. Se pare că Războinica vrea să părăsească celebra competiție de la Kanal D deoarece simte că nu mai are nicio motivație de a lupta în continuare.

„Nu mai simt nicio motivatie, nici interna nici externa. Nu am motiveaza recompensele de la joc. Am ajuns intr-un stadiu de foame cronica si imi cunosc foarte bine corpul pentru ca am analizat asta in ultimii doi ani. Nu mai pot sa mananc cocos, eset foarte gras, imi este greață de la cocos. M-am privat atata timp de tot ce imi face placere si nu e vina nimanui pentru ca eu am intrat in competitie, dar sper sa ma ridic inapoi cu moralul, cum eram inainte”, a declarat Roxana Ghiță la Survivor.

Marilena și Andreea de la Războinici, în pericol de eliminare

Lipsa de odihnă, hrana puțină, oboseala, stresul competiției și soarele torid din Republica Dominicană și-au spus cuvântul, iar Roxana a clacat. Colega ei Marilena Cuciurean a fost cea care a încercat să o încurajeze și să o convingă să rămână în concurs.

„Nu trebuie să clacăm. Descarcă-te, dar trebuie să gândim pozitiv. Am avut si eu un moment din asta in care am plâns. Ar fi păcat să renunțăm acum, trebuie să ne gândim pentru ce am intrat aici.”

Marilena este în pericol de a părăsi competiția Survivor România, după ce a fost votată de echipa Războinicilor. Blondina a declarat, vizibil emoționată, că va face tot posibilul pentru a rămâne în concurs. În aceeași situație se află și Andreea, care riscă să plece din Republica Dominicană, după ce Războinicii au pierdut două jocuri de imunitate la rând.

„Îmi place să fiu o persoană sinceră și asumată. Mă așteptam să fiu nominaliză. Votul fiecăruia din echipa mea bănuiesc că a fost foarte bine întemeiat. Sper din suflet ca cei de acasă să mă ajute și cu ajutorul lor sa rămân în competiție și să fie totul bine până la capăt” a declarat Marilena de la Războinici la Consiliu.