Roxana Ghiță de la Survivor, probleme mari din cauza lui Andrei. Ce s-a întâmplat între ei

Roxana Ghiță a avut probleme mari din cauza lui Andrei, de la Survivor. Tânăra a avut de suferit din cauza atitudinii lui Andrei, dar și a lui Jador, care nu de puține ori i-au făcut avansuri concurentei.

Roxana Ghiță de la Survivor, probleme mari din cauza lui Andrei

În România, iubitul Roxanei o aștepta acasă, iar fosta concurentă Survivor a vorbit despre Rareș și despre cum s-a despărțit de el, din cauza faptului că a fost gelos pe Andrei și Jador.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an prin intermediul unei bune prietene. Au început să vorbească pe internet și s-au îndrăgostit.

„Ne-am cunoscut vara trecută, dar culmea e că Rareș a fost în aceeași școală cu prietena mea cea mai bună și stau chiar în același bloc. Când erau în școala generală se înțelegeau foarte bine, iar eu am cunoscut-o pe Vivi la liceu, când ei nu mai erau la fel de apropiați. Mie îmi mai povestea Viviana de un fost coleg, Rareș, deci știam cumva de el din auzite.

Am avut un grup de prieteni comuni și în liceu, dar n-am mai avut mari tangențe unul cu celălalt, nici nu ne prea intersectam. Vara trecută mi-a dat el un mesaj pe Instagram și m-a scris șii de atunci am început să ne apropiem. Ne-a fost ușor, mai ales că am avut mulți prieteni comuni.’, a declarat Roxana, pentru VIVA!.

S-au despărțit chiar înainte de participarea la Survivor

Războinica a spus despre iubitul ei că este artist și împărtășesc aceleași valori de viață și o înțelege în toate privințele. A declarat că i se pare sexy felul în care gândește și a vorbit deschis chiar și despre faptul că, la un moment dat, s-au despărțit.

Totul s-a întâmplat înainte de a pleca Survivor, însă odată ce s-a întors în țară, Roxana s-a împăcat cu Rareș.

„Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună. În iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic.

E o persoană la care țin foarte mult și simțeam nevoia să îl aud, să îi cer părerea. Când am ieșit din emisiune și mi-am primit telefonul, am văzut că îmi lăsase multe mesaje scrise și vocale și l-am sunat imediat. Eram încă în Republica Dominicană și am stat cu orele pe video toată săptămâna, până am ajuns acasă, în România.

Începusem să îl apreciez din ce în ce mai mult. Îmi amintesc că îmi cânta la pian pe video, iar eu eram așa de obosită după Survivor, încât adormeam. Acum suntem bine. Rareș e plasa mea de siguranță, ca să zic așa, deși mă pune și într-o poziție care îmi creează frică, pentru că sunt vulnerabilă, recunosc.’, a mai spus fosta Războinică.

Iubitul Roxanei Ghiță, gelos pe Andrei de la Survivor

Ea a recunoscut că iubitul ei a fost gelos pe Andrei, însă fosta concurentă Survivor a reușit să îl integreze în gașca celor eliminați din concurs, așa că iubitul ei a vorbit cu Jador la telefon și a înțeles că nu e nimic mai mult decât o situație amuzantă între ei.

„În legătură cu Andrei, cred că a fost puțin gelos, mai ales că eram în emisiune și nu puteam să vorbim. Totuși, știu că își dorea să fiu fericită cu orice preț și dacă la momentul respectiv m-ar fi înveselit o relație (de orice fel) cu Andrei, s-ar fi bucurat și Rareș pentru mine.

Când vine vorba de Jador are foarte mare încredere. Econștient că nu aș face nimic și și-a dat seama deja că între noi doi sunt multe glume. Chiar au vorbit și ei la telefon, a fost super amuzant. I-a cunoscut și pe Războinici și se înlege foarte bine cu ei”, a mărturisit ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI