Roxana ex-Puterea Dragostei are un nou iubit. Ce legătură are bărbatul cu Anamaria Prodan

Roxana ex-Puterea Dragostei are un nou iubit. Ce legătură are bărbatul cu Anamaria Prodan
Roxana ex-Puterea Dragostei are un nou iubit

Soarele a răsărit și pe strada ei. Roxana Buzoiu, „bunăciunea de la Puterea Dragostei” iubește și este iubită cu foc, la rândul ei. Frumoasa blondină și-a recunoscut, în sfârșit, relația. Cine este noul iubit al vedetei de la Kanal D și ce legătură are bărbatul cu Anamaria Prodan. 

Roxana ex-Puterea Dragostei are un nou iubit

Veste mare în showbizul autohton. Roxana de la Puterea Dragostei și-a asumat relația cu partenerul Anamariei Prodan. Senzuala blondină se iubește cu N’Sendo Kololo, afaceristul care a intermediat mai multe transferuri în România, inclusiv în Liga 1.

Chiar dacă, la început, cei doi și-au păstrat relația secretă, evitând să dea declarații jurnaliștilor, iată că fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recunoscut, pe Instagram, că ea și Kololo formează un cuplu.

Blondina și iubitul ei au fost protagoniștii unei ședințe foto senzaționale, iar imaginile au fost urcate, ulterior, pe contul de Instagram al Roxanei, cu următoarea descriere:

„Dumnezeu ne așează lucrurile cum crede el de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentru darul Lui”, a scris „bunăciunea de la Puterea Dragostei”, așa cum este supranumită Roxana Buzoiu.

Roxana de la Puterea Dragostei și N’Sendo Kololo par foarte fericiți împreună, iar fanii blondinei sunt convinși că relația lor va fi una de lungă durată. Înainte de a-și găsi liniștea în brațele afaceristului, controversata vedetă a fost implicată emoțional într-o relație cu Duțu Iacob.

Cât de gelos este actualul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei

Roxana ex-Puterea Dragostei are un nou iubit. Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Roxana Buzoiu este una dintre cele mai râvnite și populare domnișoare care au participat vreodată la emisiunea fenomen Puterea Dragostei. Tânăra a făcut furori încă din prima clipă când a pășit în Casă: cu buzele ei cărnoase, chipul de păpușă, ochii de înger și trupul sculptat parcă de dalta zeilor, Roxana Buzoiu a fost curtată de foarte mulți bărbați din România.

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, așa spune o vorbă din popor, iar partenerul de viață al divei știe cât de norocos este atunci când iese, pe stradă, de braț cu iubita lui.

„Iubitul Roxanei o răsfață cât de mult poate și nu este un tip gelos, chiar dacă ea este abordată, pe toate canalele de socializare, de bărbați mai mult sau mai puțin celebri. Ea i-a explicat, de la început, că se vor întâmpla asemenea lucruri, dar că ea e obișnuită și ignoră aceste momente”, a spus o prietenă de-ale senzualei Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI