Roxana de la Puterea Dragostei, plină de vânătăi la plajă. Șatena a răbufnit de nervi, ce ar fi pățit, de fapt

Roxana de la Puterea Dragostei, plină de vânătăi la plajă. Șatena a răbufnit de nervi, ce ar fi pățit, de fapt
Roxana de la Puterea Dragostei, plina de vanatăi la plaja. Satena a rabufnit de nervi, ce ar fi patit, de fapt

Roxana Buzoiu, de la ‘Puterea Dragostei’, este pachet de nervi! Fosta concurentă a răbufnit la adresa cârcotașilor, după ce a apărut plină de vânătăi la plajă. Focoasa șatenă spune că s-a săturat să tot citească lucruri neadevărate despre ea, așa că a dat toate cărțile pe față. Ce a pățit vedeta, de fapt.

Fostă concurentă a primului sezon ‘Puterea Dragostei’, Roxana s-a făcut repede remarcată datorită look-ului ei apetisant. Voluptoasă și cu o privire ce bagă în boală mulți bărbați, tânăra și-a câștigat mulți fani, în mare parte bărbați. Însă, ceea ce se întâmplă acum în viața vedetei întrece orice imaginație. Iubitul ei, Sendo, este acuzat că a bătut-o din cauza vânătăilor de pe corp, cu care Roxana s-a afișat pe plajă. Adevărul este altul. Vezi imaginile din GALERIE.

Șatena a răbufnit de nervi, ce ar fi pățit, de fapt

În realitate, aceste vânătăi de pe corpul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă la show-ul matrimonial ‘Puterea Dragostei’, de la Kanal D, sunt cauzate de mici lovituri. Încă din primul sezon al emisiunii, toată lumea a observat că șatena are probleme cu ”vânătăile”: se învinețea imediat ce se lovea, având pielea mai sensibilă.

Această problemă nu s-a rezolvat, căci Roxana continuă să aibă vânătăi pe tot corpul. Atât de vizibile, încât internauții au intrat la bănuieli că Sendo o bate. Mulți dintre urmăritorii ei de pe Instagram au crezut că aceasta a fost agresată de iubitul ei. Acuzațiile au ajuns și la urechile șatenei, care a lămurit toată situația.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Roxana Buzoiu a negat toate acuzațiile nefondate aduse la adresa iubitului ei, Sendo. Aceasta a declarat că se învinețește foarte repede, fiind ceva ereditar, plus pe fondul unei lipse de calciu. Inclusiv mama ei trece prin același chin, deci nici vorbă de agresiuni fizice din partea lui Sendo.

Adevărul spus de vedetă

Vedeta se justifică prin relatarea unor faze din emisiune, când ba cădea pe scări, ba se atingea de un obiect din casă și se învinețea pe loc.

”M-am săturat să-mi tot spuneți că am 10000 de vânătăi pe mine.

Ok, am, mă învinețesc foarte ușor și am lipsă de calciu, mama mea se învinețește extrem de repede și ea la rândul său, deci este genetic din păcate. Să ne întoarcem în timp, unde m-ați văzut cu toții și anume la Puterea Dragostei, acolo cădeam mereu pe scări sau doar mă atingeam de un obiect și mă învinețeam. Am pielea foarte sensibilă. Încetați să insinuați că iubitul meu îmi face asta că sunteți penibili rău unii dintre voi. Sunt ok, stați liniștiți”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI