03 aug. 2021 | 13:51

Concurenta de la Puterea Dragostei care este însărcinată. A dat vestea tuturor fanilor

Monden
Concurenta de la Puterea Dragostei care este însărcinată. A dat vestea tuturor fanilor
Concurenta de la Puterea Dragostei care este insarcinata. A dat vestea tuturor fanilor

O concurentă de la „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată de Kanal D, este însărcinată! Este în culmea fericirii și a dat vestea tuturor fanilor. Mai nimeni nu se aștepta la o așa veste, din moment ce Nicos a anunțat că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubita lui.

Cum a anunțat concurenta că așteaptă un copil

Meda, concurentă la „Puterea Dragostei”, a anunțat că așteaptă un copil. Vedeta a postat un test de sarcină pozitiv pe rețelele de socializare, șocându-și fanii, care nu o vedeau pe Meda mamă prea curând. Alături de fotografia postată, Meda a scris:

„Exact! Ați ghicit! Un prichindel!”

Relația cu Nicos stă sub semnul întrebării

Deși toată lumea îi vedea împreună pentru toată viața, iată că relația dintre Meda și Nicos stă sub semnul întrebării. Se pare că iubirea dintre cei doi s-a consumat prea repede.

Meda a intrat în casa dragostei cu gândul să-și găsească sufletul-pereche. Rapid, între ea și Nicos s-a înfiripat o poveste de dragoste, cei doi iubiți exprimându-și dorința de a pleca acasă. Stuff-ul emisiunii a fost de acord cu cerința concurenților, așa că au ieșit din competiție. Anunțul a fost făcut de prezentatoarea emisiunii.

„Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi”, a precizat Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

„Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”, este mesajul pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit, la acea vreme, în fața concurenților.

Acum, Meda șochează pe toată lumea cu mesajul ei, în care spune că este însărcinată. Identitatea tatălui copilului este învăluită în mister, deoarece tânăra nu a precizat nimic despre acesta. Să fie vorba de Nicos sau Meda are o relație pe care a ținut-o departe de ochii lumii? Rămâne de văzut. Cert este că Meda va fi o mămică superbă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro