Despărțire surpriză la Puterea Dragostei. Un cuplu celebru și-a spus adio

Despărțire surpriză la Puterea Dragostei. Un cuplu celebru și-a spus adio
Despartire surpriza la Puterea Dragostei. Un cuplu celebru si-a spus adio

Doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” s-au despărțit, la câteva săptămâni după ce au fost eliminați din casa dragostei. Deși păreau cuplul perfect, iată că doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți și-au spus adio. Despre cine este vorba.

Un cuplu celebru de la Puterea Dragostei și-a spus adio

Erau suflete-pereche și nici nu concepeau o despărțire, însă, inevitabilul s-a produs. Doi foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, nu mai formează un cuplu. Au recunoscut totul, iar fanilor nu le-a venit să creadă.

Andrada și Cazi și-au spus adio, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste cât timp s-au aflat în casa din Istanbul. Deși erau încrezători că relația lor va rezista și în afara camerelor de luat vederi, fiecare a luat-o pe un drum separat.

Cei doi foști concurenți au rămas un cuplu după ce au ieșit din casa dragostei, însă nu pentru mult timp, deoarece s-au despărțit.

După o vacanță în Grecia, alături de Mona și Jitaru (cei care s-au despărțit, zilele trecute), relația dintre Andrada și Cazi nu a mai funcționat. Pe conturile lor de socializare nu au mai apărut poze cu cei doi, iar fanii au devenit tot mai suspicioși. Constrânsă de curioși să răspundă dacă mai formează un cuplu cu Cazi, Andrada a recunoscut totul.

„Am primit foarte multe mesaje în legătură cu chestia asta și vreau să răspund doar o dată, așa că vă rog frumos să nu mă mai întrebați. Nu, nu mai suntem împreună și nici nu vom mai fi”, a dezvăluit Andrada de la Puterea Dragostei, pe contul ei de Instagram.

„Nu, nu, nu, nu. NU!”, a adaugat fostă concurentă la Puterea Dragostei, sezonul 3.

Andrada și Cazi păreau cuplul perfect

În cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D, atât Andrada, cât și Cazi și-au declarat iubire reciprocă și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată.

„M-am mutat în București cu Cazi. Mă înțeleg de minune cu el, nu mă așteptam. Viața este foarte bună după emisiune. Am început să-mi revin și psihic și fizic. Încet, încet, o să mă recuperez de tot. Cel mai mult îl iubesc pe Cazi”, a declarat Andrada de la „Puterea Dragostei” imediat după eliminare.

La rândul său, Cazi se vedea alături de Andrada pentru toată viața și visau să aibă un copil.

„O să fim împreună toată viața noastră, dragii noștri, așa că stați liniștiți!”, mărturisea Cazi, fost concurent de la „Puterea Dragostei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI