Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu, momente cumplite înainte de Survivor România. Vedetele nu s-au putut abține: „O zi plină de lacrimi”

Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu, momente cumplite înainte de Survivor România. Vedetele nu s-au putut abține: „O zi plină de lacrimi”
Prin ce au trecut Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu înainte de Survivor România 2022

Telespectatorii abia așteaptă să își urmărească vedetele preferate înfruntând provocări extrem de grele în emisiunea Survivor România. Faimoșii s-au despărțit cu greu de apropiați. Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu s-au confruntat cu momente extrem de dificile.

Ce au făcut vedetele înainte de a pleca la Survivor

Andreea Tonciu este o mămică desăvârșită și petrece orice moment cu fiica ei, pe care o adoră. Aceasta a acceptat provocarea vieții sale și a plecat către Republica Dominicană, însă despărțirea nu a fost deloc una ușoară. Totuși, bruneta vrea să dea tot ce este mai bun în emisiune.

„Nu vreau să încep să fiu emotivă. A fost o despărțire foarte grea, e prima oară în viața mea când o las pe Rebeca singură.

Eu și soțul meu am stat despărțiți o singură noapte în 6 ani. O să fie experiența vieții mele, abia aștept să demonstrez că pot să fiu o altă Tonciu.”, a zis Andreea Tonciu, aflată pe picior de plecare, pentru emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Îmi e teamă de dorul copiilor”

Între timp, Roxana Ciuhulescu nu și-a putut abține lacrimile la plecarea din țară. Aceasta a mărturisit că nu se teme de faptul că o să fie lipsită de confort sau de animalele întâlnite în locația aleasă pentru emisiune, ci, mai degrabă, o să fie măcinată de dorul de familie.

„A fost o zi plină de lacrimi. E greu. Îmi e teamă de dorul copiilor, de dorul familiei. În rest, nu îmi e teamă de foame, de animale. Am trecut prin multe situații în viață.”, a spus și Roxana Ciuhulescu.

Emoții uriașe înainte de Survivor. Ce au transmis concurenții

De asemenea, Robert Niță a punctat că din fața micilor ecrane nu se observă că mulți concurenți se luptă cu numeroase probleme:

„Am emoții mari, imense. Nu știu ce au zis colegii mei. Cine zice că e pregătit pentru experiența asta cred că minte puțin sau nu s-a gândit.

Nu ești pregătit pentru ceva în care nu știi ce te așteaptă. M-am uitat pe Youtube. Suferința, foamea, dorul, nu le vezi. Nu sunt pregătit.”, a mărturisit Robert Niță.

Cine nu are emoții înainte de Survivor România

Între timp, Elena Chiriac nu s-a luptat cu emoții înainte de a pleca la Survivor România. Aceasta a explicat că o să fie năpădită de diverse frici în momentul în care o să se vadă în Republica Dominicană. Ea a mărturisit că se bucură de faptul că o să se poată conecta cu natura.

„Am venit la aeroport cu fratele meu. Mi-am făcut bagajul de acum trei zile, sunt pregătită. Nu am emoții. Pe mine mă apucă pe moment, eu înainte nu am emoții.

O să mă apuce furnicăturile când o să ajung acolo. Nu îmi e frică de absolut nimic, ne bucurăm de natură, ne conectăm cu natura.”, a zis Elena Chiriac.

Survivor România este, fără dar și poate, cea mai dură competiție de pe micile ecrane. Războinicii și Faimoșii uită de confortul de acasă și dau tot ce este mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu. Totuși, provocările grele îi fac pe mulți să clacheze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI