Roșiile care l-au îmbogățit pe Laurențiu din Gorj. Cât costă 1 kg, de fapt

Culturile de roșii i-au adus venituri financiare importante lui Laurențiu Mălăescu, un producător din Gorj. Românul și-a extins, recent, solariile pe 1.000 de metri pătrați și a început să cultive un anumit soi italian de roșii-gigant. Spre surprinderea tuturor, legumele s-au adaptat excelent în pământul românesc. Află cum a reușit Laurențiu Mălăescu să facă afacere bănoasă cu roșii și cu cât vinde legumele.

Cum a făcut Laurențiu din Gorj afacere bănoasă cu roșii

Laurențiu din Gorj a reușit să dea lovitură în afaceri! Producătorul a investit sume importante de bani într-un anumit soi de roșii, despre care s-a prezis că românii nu-și vor mai permite să îl cumpere zilnic. Iată, însă, că legumitorul își vede acum munca răsplătită. Chiar el a făcut publice toate detaliile despre roșiile pe care le vinde.

Laurențiu din Gorj a făcut afacere bănoasă cu roșii, potrivit relatărilor sale. Bărbatul cultivă un soi italian de roșii pe care le vinde la kilogram. Producătorul susține că are mare succes cu ele.

Laurențiu Mălăescu deține mai multe solare în comuna Bălești. Producătorul aprovizionează piața din Târgu Jiu cu roșii-gigant. Semințele legumelor provin din Italia, potrivit informațiilor pe care le-a publicat pe pagina sa de Facebook.

Roșiile sunt 100% bio, gustoase și foarte dulci, a susținut legumitorul din Gorj. Iar unul dintre motivele pentru care prețul acestora este mai scump decât al altora are de-a face tocmai cu producția. Aceasta este mult mai mică decât în cazul altor tipuri de roșii, a explicat Laurențiu din Gorj.

Cât costă un kg de roșii de la Laurențiu din Gorj

„Se fac mari, dar sunt mai puţine. Nu se fac aşa multe cum face roşia rotundă de producţie. Trebuie rărite ca să ajungă să crească aşa de mari. Băgăm în fiecare an câte patru – cinci remorci de gunoi. Nu folosesc stimulator sau fertilizator ori altceva. Nu le forţez să crească. Folosesc doar îngrăşământ natural”, a susținut producătorul.

Cât costă legumele cu care românii pot da lovitura în acest sezon și cu care pot face o afacere bănoasă, însă? Un kilogram de roşii-gigant de la Laurențiu din Gorj costă în piața din Târgu Jiu opt lei.

„Clienţii sunt foarte surprinşi, vin şi le văd, spun că n-au mai văzut roşii aşa de mari, că sunt cum erau odată, roşii populare mari”, a transmis Laurențiu Mălăescu pe pagina sa de Facebook, unde a notat că legumele ating chiar și un kilogram.

Pentru unii consumatori, însă, aceasta este o problemă. Unii cumpărători din Târgu Jiu ar susține că roșiile sunt prea mari, motiv pentru care refuză să le cumpere.

„Nu cumpără acest soi, deoarece susţin că sunt prea mari şi nu pot să le mănânce singuri. Trebuie să fie mulţi în familie ca să taie o roşie de un kilogram s-o mănânce”, s-a exprimat Laurențiu din Gorj.