Rona Hartner, decizie de ultimă oră, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Se întâmplă doar peste câteva luni

Autor: Andrei Simion - 19:20, 26 iun. 2019
Rona Hartner a luat o decizie de ultimă oră, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner, actriță de film, vestită cantautoare, compozitoare și textieră română a luat o decizie de ultimă oră, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Artista este convinsă că va învinge cancerul, așa că și-a făcut și planuri pe care dorește să le bifeze: să ajungă în câteva luni în fața ofițerului Stării Civile.

Rona Hartner a luat o decizie de ultimă oră, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Rona Hartner a intrat din nou, în urmă cu două luni, în sala de operații, unde medicii i-au făcut o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă care i-a fost scoasă la finalul lunii februarie, artista mai avea și cinci ganglioni. Vedeta a început tratamentul cu citostatice pe 24 aprilie, însă a avut câteva reacții adverse. Cu toate acestea, artista este optimistă, se roagă continuu și crede că va învinge boala.

Rona Hartner, decizie de ultimă oră, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Se întâmplă doar peste câteva luni
Rona Hartner alături de viitorul ei soț

Pe lângă gândurile care se îndreaptă spre fiica sa, cele care o fac să devină din ce în ce mai puternică, planul făcut cu iubitul său, că vor face cununia civilă în scurt timp, o face și mai bravă în fața luptei. Cei doi doresc să facă cununia civilă în România, iar ceremonia religioasă pe o plajă pe Coasta de Azur, în Franța. Recent, în cadrul unei emisiuni, Rona Hartner a povestit cu veselie că iese din tratament și face cununia civilă în octombrie.

În trei luni preconizează să depună dosarul și să-și unească destul cu partenerul său, apoi totul va fi urmat și de o mare petrecere, în România, la care va fi prezentă toată familia. De asemenea, cântăreața a explicat cu această ocazie și de ce doresc cei doi să-și lege sufletele în fața lui Dumnezeu tocmai pe Coasta de Azur. „Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur și vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem o petrecere”, a explicat Rona Hartner.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI