Rona Hartner a făcut partajul cu soțul de care divorțează. Ce i-a luat bărbatul, de fapt: ”A obținut tot”

Rona Hartner a făcut partajul cu soțul de care divorțează. Ce i-a luat bărbatul, de fapt: ”A obținut tot”
Cum s-au înțeles Rona Hartner și soțul ei la partaj

Vestea că Rona Hartner divorțează de soțul ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta a făcut anunțul prin intermediu paginii sale de Facebook și a explicat faptul că este prima și singura dată când dorește să vorbească despre acest lucru.

Rona Hartner a făcut partajul cu soțul de care divorțează

Rona Hartner divorțează de soțul ei Herve Camilleri. Cei doi își doresc o separare amiabilă, așa că vor merge joi să semneze actelede divorț. În plus, vedeta a vorbit despre ce se va întâmpla cu averea acumulată de ea și francez.

În urma partajului, Rona Hartner rămâne cu casa de pe Coasta de Azor, iar soțul ei i-a făcut deja o listă cu toate lucrurile pe care și le dorește. În plus, cei doi au rezolvat deja situația banilor pe care îi au la comun în conturi.

“Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia.

Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează.

Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner la emisiunea lui Cristi Brancu.

Vedeta și soțul ei s-au căsătorit în octombrie 2019. Herve Camillieri, în vârstă de 47 de ani, a fost cel care i-a stat alături vedetei în lupta cu cancerul de colon.

Pentru că a fost depistat devreme, vedeta a beneficiat de tratament și s-a vindecat, însă a trecut prin momente grele.

„A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia”, a spus ea.

Rona Hartner: „Dumnezeu mi l-a trimis pe soțul meu”

În plus, soțul ei a fost alături de ea la fiecare pas. S-au căsătorit imediat ce a terminat terapia și recunoaște că nu s-ar fi descurcat fără el.

„A contat foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis în viața mea pe soțul meu ca să se ocupe de mine. Am fost ajutată de toată familia. Herve se ducea la slujbă și îmi aducea Sfânta Împărtășanie acasă. La zece zile după ce am terminat terapia noi ne căsătoream deja. A fost trimisul lui Dumnezeu pe pământ pentru mine.

Eu mereu am crezut că mă descurc singură în viața asta, dar de data asta chiar că nu m-aș fi descurcat fără el. Avem un an de zile pe care-l sărbătorim în fiecare zi. El mă cere în fiecare zi de nevastă. Ne-am căsătorit, civil și ortodox, acum vream să ne căsătorim și catolic. De Crăciun mi-a cumpărat două perechi de cercei de  aur”, spunea ea. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI