Românul care și-a construit hotel în Zanzibar, în pandemie. Mesajul lui: ”Papagalilor, noul meu bloc”

Românul care și-a construit hotel în Zanzibar, în pandemie. Mesajul lui: ”Papagalilor, noul meu bloc”
Romanul care si-a construit hotel in Zanzibar, in pandemie

Pandemia de coronavirus care a lovit mapamondul în anul 2020 a împărțit populația în două mari categorii: cei care au fost afectați de pandemie, din punct de vedere financiar, și cei care au profitat de contextul global pentru a face bani. Cine este românul care și-a construit hotel în Zanzibar, în pandemie. Mesajul lui i-a șocat pe toți. 

Cine este românul care și-a construit hotel în Zanzibar, în pandemie

Anul trecut, la începutul pandemiei, Radu Colis, fondatorul unei agenții de turism a anunțat că își va extinde afacerea din România, având ideea de a construi un hote de lux în insula Zanzibar. Deși toate persoanele din jurul său l-au sfătuit să aibă grijă cu acest proiect, fiind sceptici, spunându-i că nu va reuși să realizeze ce și-a propus, iată că în ianuarie 2021 afaceristul și-a văzut visul împlinit, când a inaugurat hotelul de lux, în ciuda celor care nu au crezut în el.

„Te-ai saturat de Corona?! Hai sa iti dau o veste buna ! Am hotarat sa ne modernizam! Daaa pe timp de criza, si stii de ce ?… pentru ca suntem liberi cugetatori si puternici ! Te invit sa mi te alaturi in acest proiect. Iti vei indeplini un vis si vei investi cu cap si profitabil !

Construiesc in cadrul Miramont Retreat Zanzibar un nou hotel ce va avea 30 camere: 15 cu vedere directa la plaja si ocean/ 15 cu vedere la gradina si vegetatie exotica. Toate camerele vor avea aceleasi dimensiuni 4 m latime pe 9 m.

Pentru a atrage investitie si suport vand 10 camere : 5 cu vedere la ocean si 5 cu vedere la gradina. Suprafata : 4×9 m = 36 mp.

Acces piscine, restaurant, plaja, facilitatile resortului. Constructia va starta pe data de 01 iulie 2020 si se va termina cu tot cu utilare mobilare pe 23 decembrie 2020. Hotelul va intra in circuit pe 24 Decembrie 2020 in full sezon”, declara antreprenorul Radu Colis, în decembrie 2020, pe contul său personal de Facebook.

Ce mesaj le-a transmis românul celor care nu au avut încredere în el

Românul a anunțat inaugurarea hotelului său din Zanzibar în februarie 2021, la nouă luni de la începerea proiectului. Mai mult de atât, Radu Colis a postat o serie de fotografii pe contul său personal de Facebook, acolo unde fanii s-au înghesuit să-l întrebe detalii legate de sejururi, oferte și servicii. Nu doar atât, antreprenorul de succes le-a transmis un mesaj tututor celor care i-au trimis comentarii negative de-a lungul ultimilor luni de zile:

„Papagalilor jegosi … noul meu bloc!”, a fost mesajul dur de pe Facebook al lui Radu Colis pentru toți criticii săi.

Omul de afaceri Radu Colis a anunțat, la lansarea proiectului, că este dispus să pună la vânzare în avans câteva camere pentru a atrage investitorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI