Românul care a lucrat pentru Netflix și Disney, concurent la Chefi la Cuțite. Care e povestea lui

Românul care a lucrat pentru Netflix și Disney, concurent la Chefi la Cuțite. Care e povestea lui
Povestea românului care a lucrat pentru Netflix și Disney. Acum, concurează la Chefi la Cuțite. Reacțiile juraților.

Mădălin Truică a făcut spectacol alături de Lidia Gheorghe în ediția 15 a sezonului 10 Chefi la Cuțite. Celebrii bucătari care ocupă poziții de jurați în cadrul emisiunii s-au amuzat copios când au văzut ce cadou au primit din partea tânărului. Este, probabil, unul dintre ei mai mari animatori din țara noastră. Află în rândurile de mai jos care este povestea românului care a lucrat pentru Netflix și Disney.

Povestea românului care a lucrat pentru Netflix și Disney

Mădălin Truică are 29 de ani și este artist în animații. Tânărul provine din București și a participat în calitate de concurent la Chefi la Cuțite, unde i-a impresionat profund pe bucătari. Atât el, cât și partenera lui, Lidia Gheorghe, s-au prezentat în fața lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu într-un mod atipic.

Cei doi concurenți au purtat șorțuri cu un desen în care jurații apar într-o ipostază foarte amuzantă. Toți trei bucătari au rămas fascinați de talentul lui Mădălin Truică și al partenerei sale în domeniul artistic.

„Desenul de pe șorț a fost ideea mea. Să venim cu aceste șorțuri a fost ideea Lidiei. A fost un desen pe care l-am făcut aleatoriu, fără să ne gândim neapărat la ceva”, a mărturisit concurentul, la Chefi la Cuțite.

Din vorbă în vorbă, s-a descoperit că Mădălin Truică este, probabil, cel mai bun animator din țara noastră. Cu mult efort, perseverență și încredere, bucureșteanul și-a construit un parcurs profesional fascinant. A lucrat chiar pentru conglomerate media de renume la nivel internațional.

„M-am chinuit foarte mult…”

Mădălin Truică a animat pentru Space Jam 2. A reușit să îl transforme pe Bugs Bunny într-un adevărat personaj plin de viață. De asemenea, tânărul a colaborat și cu Netflix și Walt Disney Corporation, care se numără printre cele mai de renume organizații media din întreaga lume. Disney, în mod special, este recunoscut pentru filmele sale de animație ce par atemporale.

Mădălin Truică a reușit să atingă succesul prin munca constantă pe care a depus-o de-a lungul timpului. Acum, românul sfătuiește pe toți tinerii pasionați de domeniul animațiilor să își urmeze visul.

Fiecare generație se confruntă cu noi provocări, noi tehnici de animație, care trebuie constant îmbunătățite pentru a rezulta un stil fluid. Însă atât timp cât există pasiune și implicare, nimic nu este imposibil.

„Ce vreau eu să le spun tinerilor care vor să facă asta… Și eu sunt pasionat de ceea ce fac. M-am chinuit foarte mult ca să fac ce fac astăzi. Poți să lucrezi la proiecte mari din afară, mai ales acum, când se lucrează remote.

Citește și: Trei seriale de animație pe care le poți vedea acum pe Disney+

Deschiderea mea a fost la un proiect Netflix, se numește „Arlo the Alligator Boy”. A fost un proiect foarte drăguț. Am plâns la filmul ăla. Am lucrat freelance. Am lucrat, la un moment dat, trei ani de zile ca animator 3D la Ubisoft România. Pentru jocuri. Cred că astea sunt traumele copilăriei mele, să știu că animez personajele din desenele preferate”, a spus Mădălin Truică, la Chefi la Cuțite.