Românii care vor primi 3.000 de lei de la stat. Singura condiție care li se impune

Românii care vor primi 3.000 de lei de la stat. Singura condiție care li se impune
Statul ofera aceasta suma

Românii pot primi de la stat 3.000 de lei, cu o singură condiție. Mai exact, cei care au în posesie o mașină la care sunt gata să renunțe ar putea să se aleagă cu 3.000 de lei. Există și o condiție pentru proprietari. Statul își propune să scoată 250.000 de mașini vechi de pe străzi și pentru asta este gata să plătească proprietarii acestor vehicule care poluează enorm.

Cine poate primi 3.000 de lei de la stat

Ministerului Mediului vrea să introducă o nouă metodă pentru a scăpa de cele 250.000 de mașini vechi de pe străzi, ca parte a PNRR, prin introducerea unui program care să susțină acest demers.

Cetățenii care au mașini vechi pot primi 3.000 de lei în schimbul lor, fără să fie obligați să cumpere un vehicul nou, ca în programul Rabla.

Adică, Administrația Fondului pentru Mediu în parteneriat cu autoritățile locale vor plăti trimiterea la fier vechi a acestor mașini printr-un program complementar Rabla. Proprietarii primesc 3.000 de lei după ce predau mașina, însă în funcție de administrațiile locale, suma poate fi mai mică sau mai mare.

Știre în curs de actualizare