05 mart. 2021 | 22:15

Românii au talent. Smiley și Pavel Bartoș, ignorați total. Ce le-a făcut o concurentă este inimaginabil

Știri generale
Românii au talent. Smiley și Pavel Bartoș, ignorați total. Ce le-a făcut o concurentă este inimaginabil
Smliley si Pavel Bartos, ignorati total

Se numește Cristina, este din Republica Moldova și a venit la Românii au Talent să-și arate talentul. Vizibil emoționată, concurenta a fost întâmpinată, ca de obicei de Smiley și Pavel Bartoș, însă remarca ei i-a făcut pe cei doi să exclame: ”Eu mă simt prost”, sau ”Eu mă simt inutil! Am plecat”.

Românii au talent. Smiley și Pavel Bartoș, ignorați total

Cristina are studii în muzică și a venit pe scena talentului să interpreteze o arie. A făcut-o cu pathos, și a obținut patru de DA. Înainte de a păși însă pe scenă, Smiley și Pavel Bartoș au întrebat-o ce ar putea ei sa facă pentru ea ca să o ajute să-și atingă țelul, și anume, acela de a câștiga: ”Cred că cu nimic personal (n red. nu m-ati putea ajuta voi)”, a spus aceasta.

”Este pentru prima oară când o femeie drăguță îmi spune asta”, a zis Pavel Bartoș, ”Am plecat”. Văzând acestea, concurenta a spus: ”Ma scuzați”.

Nici după ce a ieșit de pe scenă, concurenta nu a fost foarte vorbăreață. Care-i fața ta prețioasă, noi avem o față prețioasă când ascultăm operă. Ea (n.red. concurenta) este o prețioasă!„, a spus Pavel Bartoș.

Numerele incendiare la Românii au Talent

În ediția cu numărul 9 a sezonului cu numărul 11 de la Românii au Talent, a venit și Luana Cayres, o braziliancă focoasă care i-a făcut pe jurați să fie cu numai cu ochii ațintiți către ea. Mai întâi, aceasta a dansat lasciv, după care a renunțat la perucă și a început realizarea unui moment acrobatic de zile mari. Astfel, Jurații au putut să o privească în toată splendoarea, sorbind-o, practic, din priviri aproape pe nerăsuflate. Unde mai pui că, la final, Luana i-a anunțat pe jurați că este și mămică: ”Nu mai zice, ca ne faci de râs!”, a reacționat Andra imediat.

Tot în această ediție a venit pe scenă și Brigada Boom, un grup de fete care a interpretat un cântec adaptat din ”Muiereasca”, un dans din zona județului Sălaj. Versurile comice ale ”socăcițelor”, dar și dansul lor, le-au adus fetelor  patru de DA din partea juraților, iar Andra a reacționat într-un mod inedit.

Aceasta a început să danseze, arătându-i pașii dansului și Alexandrei Dinu:

”Deci asta e copilăria mea, eu solista Ansamblului Folcloric, nu dansam cu ei, dar privindu-i mereu, am învățat tote dansurile lor, îmi plăceau. Și acum dacă ma pui știu să joc. Îmi place mult”, a mărturisit Andra.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro