Vedeta de la noi care a suferit mult după Alexandra Dinu. Imediat s-a căsătorit cu Adrian Mutu

Vedeta de la noi care a suferit mult după Alexandra Dinu. Imediat s-a căsătorit cu Adrian Mutu
Ce vedeta de la noi a suferit dupa Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a fost căsătorită în trecut cu Adrian Mutu, iar în urma căsniciei a rezultat un fiu, pe nume Mario. Dar puțini știu că Alexandra Dinu s-a iubit însă cu alt bărbat celebru, și anume Mircea Radu.

Ce vedetă de la noi a suferit după Alexandra Dinu

Înainte să se căsătorească cu sportivul Adrian Mutu, jurata de la Românii au Talent a trăit o poveste de dragoste cu Mircea Radu. Ei s-au cunoscut înainte de anul 2000, când aceasta a debutat la TVR2, în calitate de prezentatoare a emisiunii Trupa DP2. Atunci, Mircea Radu vârsta de 32 de ani și era încă la Antena 1. S-au iubit, dar ea a pus capăt relației, deoarece se îndrăgostise de Adrian Mutu, la puțin timp după ce l-a întâlnit. Căsnicia celor doi a durat numai doi ani, în intervalul 2001-2003.

Potrivit Click, Mircea Radu a suferit foarte mult în urma despărțirii. El o iubea și avea gânduri serioase în ceea ce o privește, dar după ce a fost părăsit, acesta nu a mai vorbit cu Alexandra Dinu. După ce aceasta a divorțat de tatăl copilului, a mai avut două relații faimoase, respectiv cu producătorul italian Andrea Rizzili și cu actorul Luca Bastianello. Și Mircea Radu și-a găsit însă liniștea pe plan sentimental. El s-a căsătorit în anul 2012, iar aleasa sa este medicul oncolog Raluca Olaru, cu care fostul prezentator are un băiat și o fetiță.

Alexandra Dinu, despre căsnicia cu Adrian Mutu

Aparent, Florin Călinescu, a presimțit ce se va întâmpla în mariajul blondinei cu Adrian Mutu. El l-a avertizat atunci pe sportiv în privința italiencelor.

„Ai grijă cu italiencele, acolo”, avea să-i spună Florin Călinescu lui Adi Mutu, care s-a îndrăgostit acolo de Martina Stella și Aida Yespica. Atunci, Alexandra Dinu a aflat din presă că Adrian Mutu a trișat-o cu mai multe domnișoare din Italia, ajungând să divorțeze după doi ani de la nuntă.

”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte „dintr-o altă viață’. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu este, în prezent, jurată la emisiunea ”Românii au talent”, de la PRO TV, emisiune difuzată în fiecare zi de luni și de vineri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI