Ce viciu are Smiley, de fapt. Pavel Bartoș l-a dat de gol în culisele Românii au talent

Ce viciu are Smiley, de fapt. Pavel Bartoș l-a dat de gol în culisele Românii au talent
Viciul lui Smiley. Pavel Bartoș l-a dat de gol la Românii au talent

Un număr de hipnoză din ediția din 1 martie a show-ului ”Românii au talent” a adus în lumină viciul lui Smiley, rostit de colegul Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș a relevat viciul lui Smiley în cea mai recentă ediție Românii au talent

Atenția juraților și gazdelor emisiunii a fost captată de Nicolae Bănică, un hipnotism de scenă și stradă, hipnoterapeut și trainer în hipnoză, în vârstă de 24 de ani, din București.

„Uită-te în ochii mei, dar nu foarte aprins, că mi-e frică. Zii așa, pe relaxare, să nu pic, Doamne ferește pe sub birou pe aici”, a fost prima replică a concurentului către jurați.

„Hipnoza nu este magie, este doar știință, iar subieții din spatele meu nu sunt vrăjiți sau în altă stare, ci, pur și simplu sunt într-o transă modificată de conștiență, similară somnului, care nu este somn. Vor fi conștienți”, a explicat acesta. Clarificarea sa nu i-a lămurit pe toți jurații, Andi Moisescu întrebându-l ulterior: „E nevoie de o pregătire, ceva? Nu știu, habar nu am, subiecții trebuie să fie pregătiți înainte, odihniți, nemâncați, nebăuți ca la analize?”.

Răspunsul a venit imediat: „E indicat ca, înainte de transa hipnotică să nu se consume băuturi energizante, cafele sau lucruri care ar putea să agite”. „La noi nu funcționează deci”, a spus Andra, fiind completată de Alexandra Dinu cu reacția: „Nu, nu”. Andi, însă, a găsit soluția: Pavel și Smiley. „Ei trebuie să fie dispuși”, a zis prezentatorul TV în timp ce camera de filmat se îndrepta spre prezentatorii concursului de talente.

„Aaa, păi, de-aia nu-mi iese mie hipnoza cu Smiley! A băut șase cafele! A băut șase cafele”, a spus actorul în glumă.

Coprezentatorii, declarații despre sezonul 11 al concursului de talente 

„Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a spus Pavel Bartoș înainte ca show-ul de la Pro TV să înceapă.

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a completat Smiley.